Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAARİFİN KALBİNDE ÇOCUK, ÇOCUKLARIN KALBİNDE GELECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencisi Musa Akın Türk, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette temsili olarak İl Millî Eğitim Müdürlüğü makamına oturan Musa Akın Türk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, il genelinde düzenlenen “Maarifin Kalbinde Çocuk” etkinliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde çocukların merkeze alındığı eğitim anlayışına dikkat çekilen ziyarette, “Maarifin kalbinde çocuk, çocukların kalbinde ise umut dolu bir gelecek vardır” vurgusu öne çıktı. Çocukların hayallerinin büyüdüğü, fikirlerinin geliştiği ve neşelerinin eğitim yolculuğuna yön verdiği ifade edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak, Musa Akın Türk’ü tebrik ederek eğitim hayatında başarılar diledi.

DİĞER VİDEOLAR