O Sürücü Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 27.01.2016 - 01:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2702+ kez okundu.
 

O Sürücü Hayatını Kaybetti

Geçen hafta Eğirdir yolunda ağaca çarparak taklalar atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü sabah 09:00 sıralarında Isparta’dan Eğirdir’e giderken Ahmet Akkul’un kullandığı araç önce ağaca çarpmış sonrasında ise takla atmıştı. 112 Acil Servis Ekipleri’nin müdahaleleri ile sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartılan Akkul, Sdü Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Aracın sürücüsü Ahmet Akkul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Akkul’un cenazesi bugün Sav Beldesi Mezarlığı’na defnedildi.   "OTOMOBİL METRELERCE TAKLA ATTI" haberi için TIKLAYIN!...
Geçen hafta Eğirdir yolunda ağaca çarparak taklalar atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü sabah 09:00 sıralarında Isparta’dan Eğirdir’e giderken Ahmet Akkul’un kullandığı araç önce ağaca çarpmış sonrasında ise takla atmıştı.

112 Acil Servis Ekipleri’nin müdahaleleri ile sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartılan Akkul, Sdü Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.
Aracın sürücüsü Ahmet Akkul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Akkul’un cenazesi bugün Sav Beldesi Mezarlığı’na defnedildi.

 

"OTOMOBİL METRELERCE TAKLA ATTI" haberi için TIKLAYIN!...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.