OTOMOBİL METRELERCE TAKLA ATTI

GÜNDEM 18.01.2016 - 18:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2840+ kez okundu.
 

OTOMOBİL METRELERCE TAKLA ATTI

ISPARTA-Eğirdir karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle otomobil ağaca çarptıktan sonra metrelerce takla attı.
Kaza sabah 09:00 sıralarında meydana geldi. Isparta'dan Eğirdir'e giden Ahmet Akkul yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ilk önce orta refüjde bulunan ağaca çarptı. Daha sonra ise metreler sonra takla atarak durabildi. Kazayı görenlerin 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber vermesine üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
ISPARTA-Eğirdir karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle otomobil ağaca çarptıktan sonra metrelerce takla attı.

Kaza sabah 09:00 sıralarında meydana geldi. Isparta'dan Eğirdir'e giden Ahmet Akkul yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ilk önce orta refüjde bulunan ağaca çarptı.

Daha sonra ise metreler sonra takla atarak durabildi. Kazayı görenlerin 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber vermesine üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.