Selim Sözer Yeniden Danışman

GÜNDEM 26.05.2015 - 10:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2927+ kez okundu.
 

Selim Sözer Yeniden Danışman

Önceki Rektör Hasan İbicioğlu döneminde SDÜ'ye Rektör Danışmanı Olan Selim Sözeri Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü İlker Çarıkçı, çalışma ekibine Danışman olarak atadı.  İl Özel İdaresinde eski İl Genel Meclis Üyesi olan ve 2 dönem önce Belediye Başkanı danışman olarak görev yapan Selim Sözer, Rektör Çarıkçı’nın danışmanı oldu. Yaptığı proje ve uygulamalara ses getiren Selim Sözel’e başarılar dileriz.

Önceki Rektör Hasan İbicioğlu döneminde SDÜ'ye Rektör Danışmanı Olan Selim Sözeri Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü İlker Çarıkçı, çalışma ekibine Danışman olarak atadı.

 İl Özel İdaresinde eski İl Genel Meclis Üyesi olan ve 2 dönem önce Belediye Başkanı danışman olarak görev yapan Selim Sözer, Rektör Çarıkçı’nın danışmanı oldu. Yaptığı proje ve uygulamalara ses getiren Selim Sözel’e başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.