Ziraat Öğrencileri Artık Yürümeyecek

GÜNDEM 18.01.2016 - 20:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1472+ kez okundu.
 

Ziraat Öğrencileri Artık Yürümeyecek

Öğrenci konseyinin girişimleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin önünden otobüs geçmesi konusunda yürütülen çalışma sonuç buldu.
Öğrenci konseyinin girişimleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin önünden otobüs geçmesi konusunda yürütülen çalışma sonucu 18 ocak 2016 pazartesi gününden itibaren 9 Numaralı Çünür TOKİ otobüsü her yarım saatte bir geçecek. Güzargahı ‘’Çarşı- ÇünürToki –Tıp’’ olan otobüsün Tıp Fakültesi’nde sonra devam ederek Orman Fakültesi ve İlahiyat Fakültesinin Arasından Ziraat Fakültesi’ne gelerek oradan çarşıya gidecek. Bu çalışmayla Hem Ziraat Fakültesi öğrencilerin mağduriyeti giderilmiş olacak hem de 12 Numaralı Hattın yoğunluğu azalmış olacaktır. Isparta Halk Otobüse Kooperatifi ve Öğrenci Konseyi İşbirliği ile bundan sonra öğrencilerin ulaşım konusundaki tüm istek ve şikâyetlerinin çözüleceği sözü verildi.
Öğrenci konseyinin girişimleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin önünden otobüs geçmesi konusunda yürütülen çalışma sonuç buldu.

Öğrenci konseyinin girişimleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin önünden otobüs geçmesi konusunda yürütülen çalışma sonucu 18 ocak 2016 pazartesi gününden itibaren 9 Numaralı Çünür TOKİ otobüsü her yarım saatte bir geçecek.

Güzargahı ‘’Çarşı- ÇünürToki –Tıp’’ olan otobüsün Tıp Fakültesi’nde sonra devam ederek Orman Fakültesi ve İlahiyat Fakültesinin Arasından Ziraat Fakültesi’ne gelerek oradan çarşıya gidecek. Bu çalışmayla Hem Ziraat Fakültesi öğrencilerin mağduriyeti giderilmiş olacak hem de 12 Numaralı Hattın yoğunluğu azalmış olacaktır. Isparta Halk Otobüse Kooperatifi ve Öğrenci Konseyi İşbirliği ile bundan sonra öğrencilerin ulaşım konusundaki tüm istek ve şikâyetlerinin çözüleceği sözü verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.