Ziraat Odası Başkan Selçuk’tan; Ramazan Bayramı Mesajı

GÜNDEM 24.05.2020 - 18:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2397+ kez okundu.
 

Ziraat Odası Başkan Selçuk’tan; Ramazan Bayramı Mesajı

Ziraat Odası Başkan Selçuk’tan; Ramazan Bayramı Mesajı
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Başkan Selçuk, mesajında, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutladığını belirterek; “İslam alemi olarak Koronavirüs nedeniyle buruk bir bayramı kutluyoruz. Doya doya kucaklaşacağımız, büyüklerinizin ellerinden öpeceğimiz bayramlar diliyorum.   Malum olduğu üzere tarım sezonuna girmiş bulunmaktayız. Bir yanda fidanlar toprakla buluşurken, diğer yanda hasat yapılıyor.  Bu vesileyle tüm çiftçi kardeşlerimize önce sağlık sonra kolaylıklar diliyorum.  Bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Ziraat Odası Başkan Selçuk’tan; Ramazan Bayramı Mesajı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Selçuk, mesajında, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutladığını belirterek; “İslam alemi olarak Koronavirüs nedeniyle buruk bir bayramı kutluyoruz. Doya doya kucaklaşacağımız, büyüklerinizin ellerinden öpeceğimiz bayramlar diliyorum.
 
Malum olduğu üzere tarım sezonuna girmiş bulunmaktayız. Bir yanda fidanlar toprakla buluşurken, diğer yanda hasat yapılıyor. 
Bu vesileyle tüm çiftçi kardeşlerimize önce sağlık sonra kolaylıklar diliyorum.  Bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.