ZABUN YENİDEN ADAY

GÜNDEM 30.10.2020 - 22:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2354+ kez okundu.
 

ZABUN YENİDEN ADAY

ZABUN YENİDEN ADAY
Zabun: Bu davaya inanmış kimse ‘bana başkanlık verildi-verilmedi’ diye sağdan sola savrulacak bir hareketin içinde olmaz. AK Parti Isparta İl BAŞKANI Osman Zabun, Kanal32’de İsmail Altunbaş’ın hazırlayıp sunduğu Bire Bir programının canlı yayın konuşu oldu. Merak edilen soruları yanıtladı. Yeniden il başkanı olup olmayacağı konuşulan Zabun şu açıklamalarda bulundu: “Buralar vebal makamı. Sorumluluğu taşımak zor. Ama zorluğunun yanında onurlu bir iş. Milletin refahının yükselmesinde en ufak faydamız varsa, bizim için anlamlı olan budur. İl başkanlığı dediğiniz şey; ‘ben il başkanı olmak zorundayım’ anlayışında değiliz. Bu sayın cumhurbaşkanımızın tasarrufundadır. Sayın cumhurbaşkanımız millete yakın olan, fedakar olan arkadaşlar içerisinden karar verir. Bu görevler gelip-geçicidir. Ak Parti’de siyaset yapmak başkadır. Bunun hazmını tatmak, bunun özgüvenini taşımak önemlidir. İnsanı mutlu yapan bir görevdir. Bugün il başkanı olursunuz yarın üye olursunuz. Durduğunuz yer neresi olursa olsun bu davaya inanmış kimse ‘bana başkanlık verildi-verilmedi’ diye sağdan sola savrulacak bir hareketin içinde olmaz”.
ZABUN YENİDEN ADAY

Zabun: Bu davaya inanmış kimse ‘bana başkanlık verildi-verilmedi’ diye sağdan sola savrulacak bir hareketin içinde olmaz.

AK Parti Isparta İl BAŞKANI Osman Zabun, Kanal32’de İsmail Altunbaş’ın hazırlayıp sunduğu Bire Bir programının canlı yayın konuşu oldu. Merak edilen soruları yanıtladı. Yeniden il başkanı olup olmayacağı konuşulan Zabun şu açıklamalarda bulundu:

“Buralar vebal makamı. Sorumluluğu taşımak zor. Ama zorluğunun yanında onurlu bir iş. Milletin refahının yükselmesinde en ufak faydamız varsa, bizim için anlamlı olan budur.

İl başkanlığı dediğiniz şey; ‘ben il başkanı olmak zorundayım’ anlayışında değiliz. Bu sayın cumhurbaşkanımızın tasarrufundadır. Sayın cumhurbaşkanımız millete yakın olan, fedakar olan arkadaşlar içerisinden karar verir. Bu görevler gelip-geçicidir. Ak Parti’de siyaset yapmak başkadır. Bunun hazmını tatmak, bunun özgüvenini taşımak önemlidir. İnsanı mutlu yapan bir görevdir. Bugün il başkanı olursunuz yarın üye olursunuz. Durduğunuz yer neresi olursa olsun bu davaya inanmış kimse ‘bana başkanlık verildi-verilmedi’ diye sağdan sola savrulacak bir hareketin içinde olmaz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.