Yüzbaşı Ersel, önce kızını sonra kendini öldürdü

GÜNDEM 02.08.2020 - 17:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2209+ kez okundu.
 

Yüzbaşı Ersel, önce kızını sonra kendini öldürdü

Yüzbaşı Ersel, önce kızını sonra kendini öldürdü
Bayram tatili için Isparta'da İzmir’e gitti. Yüzbaşı Ersel T. Önce kendisini ardından 1 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı Deniz Nihan’ı beylik tabancası ile vurdu. Baba kız birer gün arayla toprağa verildiler Isparta'da görev yapan 36 yaşındaki yüzbaşı Ersel T., bir yıl önce eşinden boşandı. Yüzbaşı Ersel T. Kurban Bayramı tatili için, 1 yıl önce boşandığı eşinden olan 4 yaşındaki kızı ile birlikte, memleketi İzmir'in Aliağa ilçesine geldi. Ersel T. iddiaya göre Selma D. ile telefonda konuşurken henüz bilinmeyen nedenle aralarında kavga çıktı. Kavganın ardından Ersel T. beylik tabancasıyla önce kızı Deniz Nihan'ı ardından da kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, baba ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi.  Yapılan incelemenin ardından Ersel T. ve Nihan Deniz'in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Baba kız birer gün ara ile toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.
Yüzbaşı Ersel, önce kızını sonra kendini öldürdü

Bayram tatili için Isparta'da İzmir’e gitti. Yüzbaşı Ersel T. Önce kendisini ardından 1 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı Deniz Nihan’ı beylik tabancası ile vurdu. Baba kız birer gün arayla toprağa verildiler


Isparta'da görev yapan 36 yaşındaki yüzbaşı Ersel T., bir yıl önce eşinden boşandı.
Yüzbaşı Ersel T. Kurban Bayramı tatili için, 1 yıl önce boşandığı eşinden olan 4 yaşındaki kızı ile birlikte, memleketi İzmir'in Aliağa ilçesine geldi.
Ersel T. iddiaya göre Selma D. ile telefonda konuşurken henüz bilinmeyen nedenle aralarında kavga çıktı. Kavganın ardından Ersel T. beylik tabancasıyla önce kızı Deniz Nihan'ı ardından da kendisini vurdu.
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, baba ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi. 
Yapılan incelemenin ardından Ersel T. ve Nihan Deniz'in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
Baba kız birer gün ara ile toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.