Yükümlüler Eğirdir Gölü’nü temizledi

GÜNDEM 31.08.2019 - 15:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2863+ kez okundu.
 

Yükümlüler Eğirdir Gölü’nü temizledi

Yükümlüler Eğirdir Gölü’nü temizledi
  Türkiye’nin ‘7 Renkli Gölü’ olarak bilinen Eğirdir Gölü’nde Denetimli Serbestlik yükümlüleri çevreyi temizledi.  Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca uygulanan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” kapsamında, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın korunması amacıyla Eğirdir Gölü Ada mevkiinde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Üzerlerine ‘Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ yazan yelekleri giyen hükümlüler göl çevresindeki çöpleri temizledi. ŞAHİN; “TEMİZ ÇEVRE PROJEMİZİ UYGULAMAYA KOYDUK” Isparta Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, müdürlük olarak denetim ve takibini yaptıklarını hükümlülerin bu tür uygulamalarla hem kendilerine hem topluma yararlı olduklarını belirterek, şunları kaydetti; “Müdürlük olarak bize gönderilen yükümlülerin kamu yararına ücretsiz çalışma tedbiri uyguluyoruz. Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi kapsamında 26 - 29 Ağustos tarihleri arasında da yeşil alanların temizliğini yapıyoruz. Biz de bu doğrultuda Isparta’mızda Müdürlüğümüz koordinesinde Isparta Belediyesi ve Eğirdir Belediyesi ile işbirliğinde bu tür temizlik çalışmaları yapıyoruz. “EĞİRDİR GÖLÜNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTIK” Bilindiği gibi daha önce hükümlülerimize Karaağaç Mahallemizdeki Garnizon Şehitliğinin temizliğini yaptırmıştık. Ayrıca yine okulların temizliği, bakımı, onarımı, mesleki kurslarımız, uluslararası projelerimiz devam ediyor. Bugün de burada yani Eğirdir Ada mevkiinde Eğirdir gölümüzün çevresini temizliyoruz” dedi. VATANDAŞLAR UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN Isparta Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünün iş birliğiyle ziyaretçilerin yoğun kullandığı Eğirdir Ada mevkiinde 30 yükümlü, 3 römork çöp topladı. Eğirdir’e tatil yapmaya gelen vatandaşlar yaptığı açıklamada, göl çevresinin temiz olmasının kendilerini şaşırttığını söylediler. Düzenli temizlik faaliyeti yürütüldüğünden çöp kovalarının dolu olmadığını ifade eden vatandaşlar; “Çok güzel, çok temiz. İnşallah bu şekilde devam eder. Yükümlülerin de burada temizlik yapması çok güzel bir şey. Buranın temiz tutulması çok önemli çünkü genelde bir yer bakir olduğu ortaya çıkınca yoğun ilgi görür ve hızlıca kirlenir ancak Eğirdir Gölü böyle değil, o yüzden yetkilileri tebrik ediyoruz. Temizlik faaliyetlerine yükümlülerin de destek vermesi güzel bir uygulama. Gayet temiz her taraf. Göl de çok güzel, çok memnun kaldık. Tekrar geleceğiz” dediler.
Yükümlüler Eğirdir Gölü’nü temizledi

 

Türkiye’nin ‘7 Renkli Gölü’ olarak bilinen Eğirdir Gölü’nde Denetimli Serbestlik yükümlüleri çevreyi temizledi.

 Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca uygulanan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” kapsamında, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın korunması amacıyla Eğirdir Gölü Ada mevkiinde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Üzerlerine ‘Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ yazan yelekleri giyen hükümlüler göl çevresindeki çöpleri temizledi.

ŞAHİN; “TEMİZ ÇEVRE PROJEMİZİ

UYGULAMAYA KOYDUK”

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, müdürlük olarak denetim ve takibini yaptıklarını hükümlülerin bu tür uygulamalarla hem kendilerine hem topluma yararlı olduklarını belirterek, şunları kaydetti; “Müdürlük olarak bize gönderilen yükümlülerin kamu yararına ücretsiz çalışma tedbiri uyguluyoruz. Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi kapsamında 26 - 29 Ağustos tarihleri arasında da yeşil alanların temizliğini yapıyoruz. Biz de bu doğrultuda Isparta’mızda Müdürlüğümüz koordinesinde Isparta Belediyesi ve Eğirdir Belediyesi ile işbirliğinde bu tür temizlik çalışmaları yapıyoruz.

“EĞİRDİR GÖLÜNDE

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTIK”

Bilindiği gibi daha önce hükümlülerimize Karaağaç Mahallemizdeki Garnizon Şehitliğinin temizliğini yaptırmıştık. Ayrıca yine okulların temizliği, bakımı, onarımı, mesleki kurslarımız, uluslararası projelerimiz devam ediyor. Bugün de burada yani Eğirdir Ada mevkiinde Eğirdir gölümüzün çevresini temizliyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR

UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Isparta Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünün iş birliğiyle ziyaretçilerin yoğun kullandığı Eğirdir Ada mevkiinde 30 yükümlü, 3 römork çöp topladı.

Eğirdir’e tatil yapmaya gelen vatandaşlar yaptığı açıklamada, göl çevresinin temiz olmasının kendilerini şaşırttığını söylediler. Düzenli temizlik faaliyeti yürütüldüğünden çöp kovalarının dolu olmadığını ifade eden vatandaşlar; “Çok güzel, çok temiz. İnşallah bu şekilde devam eder. Yükümlülerin de burada temizlik yapması çok güzel bir şey. Buranın temiz tutulması çok önemli çünkü genelde bir yer bakir olduğu ortaya çıkınca yoğun ilgi görür ve hızlıca kirlenir ancak Eğirdir Gölü böyle değil, o yüzden yetkilileri tebrik ediyoruz. Temizlik faaliyetlerine yükümlülerin de destek vermesi güzel bir uygulama. Gayet temiz her taraf. Göl de çok güzel, çok memnun kaldık. Tekrar geleceğiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.