YOL ARKADAŞINDAN VAZGEÇMEDİ

SİYASET 10.04.2015 - 17:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2829+ kez okundu.
 

YOL ARKADAŞINDAN VAZGEÇMEDİ

AK Parti'nin kurucu lideri ve 3 dönem Başbakanlık yapan daha sonra ise halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'e büyük ahde vefa örgeni gösterdi. Milletvekili Özel'in tekrar listede olmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne kadar büyükdeğer verdiğinin de bir göstergesi oldu. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, önceki gün akşam Kanal32'de Gazeteciler Tarkan Çetin ve Şakir Aksöz'ün sunduğu Ne Var Ne Yok programına yaptığı canlı telefon bağlantısında konuştu.  Özel, 'Cumhurbaşkanımızın taktiri' diyerek yaptığı konuşmasında: Bu benim 4’üncü sefer aday adayı oluşum ve 3’üncü sefer de listeye girişim. Bundan dolayı 3 dönem olacak inşallah. Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Az veya çok elimizden geldiğince görev yaptığımız sürece herkese pozitif yaklaşarak, her kesimi kucaklayarak, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden görüşü ne olursa olsun Ispartalı hemşerilerimize hizmet etme gayreti içinde olduk. Hiç kimse Isparta’da görev sürem içerisinde olumsuz davranış içinde olduğumu söyleyemez. Rabbim bu dönemde de nasip etti. Sağolsun Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri. Başbakanımızın ve Genel Başkanımızın bize güven duyarak yer vermesiyle bir kez daha çok değerli Ispartalı hemşerilerimizin önüne gidiyoruz. Bu seçim ne Ahmet’in, ne Mehmet’in,ne Recep’in ne Süreyya’nın, ne İsmail’in ne de Ayşe Usta’nın seçimi olacak.Önümüzdeki seçim Türkiye’nin seçimi olacak. Bu seçimler yeni Türkiye’nin seçimi olacak.  Önümüzdeki seçim bir daha eski Türkiye’nin gündeme gelmemesi, artık vesayet organlarının tekrar hayat bulmaması, sen ben, kardeş kavgalarının olmadığı yeni anayasanın mimarı olacak bir Meclisin şekilleneceği bir seçim olacak. Şu aday şöyle, bu aday böyle, şunun listesi iyi bunun listesi iyiden ziyade Türkiye ve Ispartalı bir karar verecek. 'Ben de Isparta’nın yeni Türkiye’nin mimarında varım' diyen bir irade ortaya koyacağına sonuna kadar inanıyorum. Birtakım yorumları takip ediyoruz. Isparta’da Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil bugüne dair en iyi seçim sonucunu alacağımıza üstüne basa basa inanıyorum."

AK Parti'nin kurucu lideri ve 3 dönem Başbakanlık yapan daha sonra ise halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'e büyük ahde vefa örgeni gösterdi. Milletvekili Özel'in tekrar listede olmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne kadar büyükdeğer verdiğinin de bir göstergesi oldu.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, önceki gün akşam Kanal32'de Gazeteciler Tarkan Çetin ve Şakir Aksöz'ün sunduğu Ne Var Ne Yok programına yaptığı canlı telefon bağlantısında konuştu.

 Özel, 'Cumhurbaşkanımızın taktiri' diyerek yaptığı konuşmasında: Bu benim 4’üncü sefer aday adayı oluşum ve 3’üncü sefer de listeye girişim. Bundan dolayı 3 dönem olacak inşallah. Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Az veya çok elimizden geldiğince görev yaptığımız sürece herkese pozitif yaklaşarak, her kesimi kucaklayarak, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden görüşü ne olursa olsun Ispartalı hemşerilerimize hizmet etme gayreti içinde olduk. Hiç kimse Isparta’da görev sürem içerisinde olumsuz davranış içinde olduğumu söyleyemez. Rabbim bu dönemde de nasip etti.

Sağolsun Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri. Başbakanımızın ve Genel Başkanımızın bize güven duyarak yer vermesiyle bir kez daha çok değerli Ispartalı hemşerilerimizin önüne gidiyoruz. Bu seçim ne Ahmet’in, ne Mehmet’in,ne Recep’in ne Süreyya’nın, ne İsmail’in ne de Ayşe Usta’nın seçimi olacak.Önümüzdeki seçim Türkiye’nin seçimi olacak. Bu seçimler yeni Türkiye’nin seçimi olacak.

 Önümüzdeki seçim bir daha eski Türkiye’nin gündeme gelmemesi, artık vesayet organlarının tekrar hayat bulmaması, sen ben, kardeş kavgalarının olmadığı yeni anayasanın mimarı olacak bir Meclisin şekilleneceği bir seçim olacak. Şu aday şöyle, bu aday böyle, şunun listesi iyi bunun listesi iyiden ziyade Türkiye ve Ispartalı bir karar verecek. 'Ben de Isparta’nın yeni Türkiye’nin mimarında varım' diyen bir irade ortaya koyacağına sonuna kadar inanıyorum. Birtakım yorumları takip ediyoruz. Isparta’da Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil bugüne dair en iyi seçim sonucunu alacağımıza üstüne basa basa inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.