Yeniden Refah Partisi'nden Melek Mosso konserine tepki

GÜNDEM 25.05.2022 - 12:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2860+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi'nden Melek Mosso konserine tepki

Yeniden Refah Partisi'nden Melek Mosso konserine tepki
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Kaya'dan Melek Mosso konserine sert tepki Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Melek Mosso konserine sert tepki göstererek, 'Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?' dedi. Açıklamasında; Ülkemizde İslâmi hassasiyeti yüksek olarak bilinen ilimizde AKP belediyesince Gül Festivali namı ile düzenlenecek olan etkinliğe kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza ve topyekun mukaddesatımıza saldırması ile bilinen Melek MOSSO’nun sanatçı adı altında davet edilmiş olması,  evliya yatağı olan ilimiz halkı tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılanmıştır. Daha evvel de birilerinin “Gül güzeli” namı ile kızlarımızı iffetlerinden soyma gayretine yardımcı olacak bu tür faaliyetlerin, son kuruşuna kadar halkımızın hizmetine harcanması icap eden milletin parasının bu tür müptezellere harcanması da ayrı bir üzüntü kaynağı olmaktadır.  Müslüman Türk kadınının başörtüsüne uzanan namahrem eli için Milli Mücadele başlatan bir milletin evlatlarına, soyunun soyuna bildiğiniz kadar diyecek kadar zelil birinin sanatçı adı altında halkımıza seyrettirilerek, milletin parasının bunlara aktarılması halkımızı derinden yaralamaktadır. Yeniden Refah Partisi olarak bu yanlış ve yaralayıcı karardan bir an evvel vazgeçilerek düzeltilmesini ümit ediyoruz.  
Yeniden Refah Partisi'nden Melek Mosso konserine tepki

Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Kaya'dan Melek Mosso konserine sert tepki Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Melek Mosso konserine sert tepki göstererek, 'Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?' dedi. Açıklamasında; Ülkemizde İslâmi hassasiyeti yüksek olarak bilinen ilimizde AKP belediyesince Gül Festivali namı ile düzenlenecek olan etkinliğe kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza ve topyekun mukaddesatımıza saldırması ile bilinen Melek MOSSO’nun sanatçı adı altında davet edilmiş olması,  evliya yatağı olan ilimiz halkı tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılanmıştır.

Daha evvel de birilerinin “Gül güzeli” namı ile kızlarımızı iffetlerinden soyma gayretine yardımcı olacak bu tür faaliyetlerin, son kuruşuna kadar halkımızın hizmetine harcanması icap eden milletin parasının bu tür müptezellere harcanması da ayrı bir üzüntü kaynağı olmaktadır.

 Müslüman Türk kadınının başörtüsüne uzanan namahrem eli için Milli Mücadele başlatan bir milletin evlatlarına, soyunun soyuna bildiğiniz kadar diyecek kadar zelil birinin sanatçı adı altında halkımıza seyrettirilerek, milletin parasının bunlara aktarılması halkımızı derinden yaralamaktadır.

Yeniden Refah Partisi olarak bu yanlış ve yaralayıcı karardan bir an evvel vazgeçilerek düzeltilmesini ümit ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.