YENİ MÜDÜR YILDIRIM!

GÜNDEM 26.03.2015 - 22:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1944+ kez okundu.
 

YENİ MÜDÜR YILDIRIM!

ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen'in istifasının ardından yeni müdür ataması yapıldı. Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yener Yıldırım İl Müdürü olarak atandı. Genel seçimler öncesinde AK Parti'den Konya Milletvekili Aday Adayı olan ve görevinden istifa eden ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen'in yerine yeni atama yapıldı. Bakanlık tarafından Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yener Yıldırım, ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine atandı. 

ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen'in istifasının ardından yeni müdür ataması yapıldı. Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yener Yıldırım İl Müdürü olarak atandı.
Genel seçimler öncesinde AK Parti'den Konya Milletvekili Aday Adayı olan ve görevinden istifa eden ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen'in yerine yeni atama yapıldı. Bakanlık tarafından Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yener Yıldırım, ISPARTA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.