Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek

GÜNDEM 12.02.2020 - 11:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1792+ kez okundu.
 

Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek

Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek
Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran;   Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri ile Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı yeniden başladı. Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, yeniden başlayan inşaat için ITKM’de çalışan işçilere ve vatandaşlara salep ikramında bulundu. Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden Muhtar Başaran, “ITKM inşaatının bitmesi ile Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek dedi.       Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, ITKM inşaatının yeniden başlamasında dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti, “Yayla Mahallesi eski güzel günlerine dönüyor” dedi.  Başaran, “Isparta’nın bu soğuk ayaz gününde işçi kardeşlerimizi cefakar çalışan azimli çalışan arkadaşlarımızı sıcak bir salep ikramında bulunup ziyaret ettik. Yayla mahallesi sakinleri de buradalar daha önce bilindiği üzere ITKM camisi ibadete açıldı cami ibadete açıldığı sırada mahallelimiz çok mutlu oldular, daha sonra vatandaşlarımız ise bana gelip sürekli ITKM inşaatının ne zaman başlayacağını soruyorlardı ve belediye başkanımızın girişimleriyle inşaat başladı heyecanlı bir şekilde bekliyoruz daha öncelerde yaptığım açıklamada mahallenin boşaldığını ıssız kaldığını evlerin dükkanların  boşaldığını söylemiştim ama şimdi ise mahallemizde başlayan inşaatla birlikte bizim bulunduğumuz cumhuriyet caddesi biz inanıyoruz ki mimarsinan caddesiyle yarışır konuma gelecektir. Yayla mahallesi şehrin tam kalbi eski günlerde olduğu gibi vatandaşlarımız tasarruflarını burada değerlendirecek mahallelimiz heyecanla buradaki inşaatın bitmesini eski günlerine dönmesini dört gözle bekliyor.” Dedi Açıklama sonrası salep ikramı devam etti.
Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek

Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran;

 

Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri ile Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı yeniden başladı. Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, yeniden başlayan inşaat için ITKM’de çalışan işçilere ve vatandaşlara salep ikramında bulundu. Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden Muhtar Başaran, “ITKM inşaatının bitmesi ile Yayla Mahallesi eski günlerine geri dönecek dedi.  

 

 

Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, ITKM inşaatının yeniden başlamasında dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti, “Yayla Mahallesi eski güzel günlerine dönüyor” dedi.  Başaran, “Isparta’nın bu soğuk ayaz gününde işçi kardeşlerimizi cefakar çalışan azimli çalışan arkadaşlarımızı sıcak bir salep ikramında bulunup ziyaret ettik. Yayla mahallesi sakinleri de buradalar daha önce bilindiği üzere ITKM camisi ibadete açıldı cami ibadete açıldığı sırada mahallelimiz çok mutlu oldular, daha sonra vatandaşlarımız ise bana gelip sürekli ITKM inşaatının ne zaman başlayacağını soruyorlardı ve belediye başkanımızın girişimleriyle inşaat başladı heyecanlı bir şekilde bekliyoruz daha öncelerde yaptığım açıklamada mahallenin boşaldığını ıssız kaldığını evlerin dükkanların  boşaldığını söylemiştim ama şimdi ise mahallemizde başlayan inşaatla birlikte bizim bulunduğumuz cumhuriyet caddesi biz inanıyoruz ki mimarsinan caddesiyle yarışır konuma gelecektir. Yayla mahallesi şehrin tam kalbi eski günlerde olduğu gibi vatandaşlarımız tasarruflarını burada değerlendirecek mahallelimiz heyecanla buradaki inşaatın bitmesini eski günlerine dönmesini dört gözle bekliyor.” Dedi Açıklama sonrası salep ikramı devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.