Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti

GÜNDEM 01.11.2021 - 21:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2376+ kez okundu.
 

Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti

Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti
Vatandaşlar ve öğrenciler Isparta'da faaliyet gösteren lokanta, pide, ızgara ve sulu yemek hizmeti sunan esnafların  fiyat tarifesine uymamasından yakındı.  Isparta'da faaliyet gösteren lokantalarda uygulanan  yemek tarifelerinde farklı farklı fiyat tarifesi uygulanmasına hem  vatandaşlar hem de öğrenciler tepki gösterdi.  Vatandaşlar resmi fiyat tarifelerinin uygulanmadığı işyerlerinde denetleme yapılmasını istedi. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar Isparta Valiliğini, Isparta Belediyesi Zabıta ekiplerini, Ticaret İl Müdürlüğünü, Esnaf Odaları Birliğini, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını göreve davet ettiler.
Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti

Vatandaşlar ve öğrenciler Isparta'da faaliyet gösteren lokanta, pide, ızgara ve sulu yemek hizmeti sunan esnafların  fiyat tarifesine uymamasından yakındı. 

Isparta'da faaliyet gösteren lokantalarda uygulanan  yemek tarifelerinde farklı farklı fiyat tarifesi uygulanmasına hem  vatandaşlar hem de öğrenciler tepki gösterdi. 

Vatandaşlar resmi fiyat tarifelerinin uygulanmadığı işyerlerinde denetleme yapılmasını istedi. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar Isparta Valiliğini, Isparta Belediyesi Zabıta ekiplerini, Ticaret İl Müdürlüğünü, Esnaf Odaları Birliğini, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını göreve davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.