VALİ SEYMENOĞLU PAZAR YERLERİNİ DENETLİYOR

GÜNDEM 08.05.2021 - 23:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2755+ kez okundu.
 

VALİ SEYMENOĞLU PAZAR YERLERİNİ DENETLİYOR

VALİ SEYMENOĞLU PAZAR YERLERİNİ DENETLİYOR
Tam kapanma uygulamasının ardından alınan kararla 8 ve 15 Mayıs tarihlerine mahsus yeniden açılan pazarlarımız  vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Pazar yerlerinden alınacak tedbirler ise Isparta Valiliği’nde geçtiğimiz hafta içi düzenlenen toplantılarla belirlenmiş ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştu. Alınan kararların ardından tam kapanma sürecinin ilk pazarları kuruldu. Pazar yerleri için alınan tedbirleri yerinde denetleyen Vali Ömer Seymenoğlu ilimizde kurulan pazarları gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlarımızdan alınan tedbirlerden başta maske, mesafe , temizlik kurallarına istinasız uymalarını rica eden Vali Seymenoğlu vatandaşların salgınla mücadelede gösterdikleri sabır ve desteğe de teşekkür etti.  Pazar yerlerinde görev yapan ekiplerle de görüşen Vali Seymenoğlu alınan tedbirlerden taviz verilmemesini istedi.
VALİ SEYMENOĞLU PAZAR YERLERİNİ DENETLİYOR

Tam kapanma uygulamasının ardından alınan kararla 8 ve 15 Mayıs tarihlerine mahsus yeniden açılan pazarlarımız  vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

Pazar yerlerinden alınacak tedbirler ise Isparta Valiliği’nde geçtiğimiz hafta içi düzenlenen toplantılarla belirlenmiş ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştu.

Alınan kararların ardından tam kapanma sürecinin ilk pazarları kuruldu. Pazar yerleri için alınan tedbirleri yerinde denetleyen Vali Ömer Seymenoğlu ilimizde kurulan pazarları gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlarımızdan alınan tedbirlerden başta maske, mesafe , temizlik kurallarına istinasız uymalarını rica eden Vali Seymenoğlu vatandaşların salgınla mücadelede gösterdikleri sabır ve desteğe de teşekkür etti. 

Pazar yerlerinde görev yapan ekiplerle de görüşen Vali Seymenoğlu alınan tedbirlerden taviz verilmemesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.