VALİ SEYMENOĞLU'NDAN SDÜ REKTÖRÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

GÜNDEM 14.08.2020 - 11:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2592+ kez okundu.
 

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN SDÜ REKTÖRÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN SDÜ REKTÖRÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Vali Ömer Seymenoğlu, “Isparta Çevresi Yörük Kültürü” isimli kitabın hazırlanmasından dolayı Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve kitabı yayına hazırlayan akademisyenlere teşekkür etti. Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yürütülen “Isparta’nın Somut Olmayan Kültürel Mirası” projesi kapsamında Türk kültür tarihinin günümüze kadar kesintisiz taşıyıcılarından biri olan Yörüklerin hatıraları ve yaşam kesitlerinin aktarıldığı “Isparta Çevresi Yörük Kültürü” isimli kitabın hazırlanmasından dolayı Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve kitabı yayına hazırlayan akademisyenlere teşekkür etti.  
VALİ SEYMENOĞLU'NDAN SDÜ REKTÖRÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Vali Ömer Seymenoğlu, “Isparta Çevresi Yörük Kültürü” isimli kitabın hazırlanmasından dolayı Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve kitabı yayına hazırlayan akademisyenlere teşekkür etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yürütülen “Isparta’nın Somut Olmayan Kültürel Mirası” projesi kapsamında Türk kültür tarihinin günümüze kadar kesintisiz taşıyıcılarından biri olan Yörüklerin hatıraları ve yaşam kesitlerinin aktarıldığı “Isparta Çevresi Yörük Kültürü” isimli kitabın hazırlanmasından dolayı Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve kitabı yayına hazırlayan akademisyenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.