VALİ SEYMENOĞLU’NDAN KANDİL MESAJI

GÜNDEM 18.02.2021 - 22:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1750+ kez okundu.
 

VALİ SEYMENOĞLU’NDAN KANDİL MESAJI

VALİ SEYMENOĞLU’NDAN KANDİL MESAJI
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Seymenoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi, “Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan ve hayatımıza nice güzellikler katan ulvi gecelerden birisi olan Regaip kandiline ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine de Regaip Kandili ile birlikte girmiş bulunmaktayız. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin arttığı, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Isparta’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”
VALİ SEYMENOĞLU’NDAN KANDİL MESAJI

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Seymenoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi, “Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan ve hayatımıza nice güzellikler katan ulvi gecelerden birisi olan Regaip kandiline ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine de Regaip Kandili ile birlikte girmiş bulunmaktayız. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin arttığı, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir.

Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Isparta’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.