Vali Seymenoğlu'ndan Bayram Mesajı

GÜNDEM 24.05.2020 - 12:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2157+ kez okundu.
 

Vali Seymenoğlu'ndan Bayram Mesajı

Vali Seymenoğlu'ndan Bayram Mesajı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, yayınladığı Ramazan Bayramı Mesajında "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha bitirerek millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duyguları ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayrama daha kavuşmanın sevinci hep birlikte yaşamaktayız. Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü, coşku ve heyecanla beklenen bayramlar, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan müstesna günlerdir. Bu bayramda geçmiş bayramlara göre bir farklılık olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı için büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramını geçirmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım. Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, şehrimize, ülkemize, İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım." dedi.
Vali Seymenoğlu'ndan Bayram Mesajı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, yayınladığı Ramazan Bayramı Mesajında "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha bitirerek millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duyguları ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayrama daha kavuşmanın sevinci hep birlikte yaşamaktayız. Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü, coşku ve heyecanla beklenen bayramlar, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan müstesna günlerdir.

Bu bayramda geçmiş bayramlara göre bir farklılık olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı için büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramını geçirmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım. Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız.

Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, şehrimize, ülkemize, İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.