USTA'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

SİYASET 05.06.2015 - 17:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2617+ kez okundu.
 

USTA'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

MHP'nin 3. sıra adayı Nuhoğlu'nun Sav mitinginde kendisi ileilgili açıklamalarda bulunmasına tepki gösterdi. Usta; Evet siyaset yapıyoruz. Evetsiyasi bir sürecin içerisindeyiz. Ama Sayın Nuhoğlu'na bir şey hatırlatmakistiyorum. Her türlü siyasi söylem olabilir. Siyasi söylemlerin dışında karşısındabir bayan ve anne olduğunu unutup "İl başkanımın koluna girerek" gibibir sözü ne aile kültürümüze ne de siyasi etiğe uygun olmayan sözü kötü söz kendisineaittir diyerek iade ediyorum" dedi.    Nuhoğlu'nun kendisi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterinUsta, ülkemizde vatan hainlerine fırsat verilmemesi için fetih suresi okuyalımdedim. Bu ülkenin geleceği için fetih suresi okuyalım dedim. "Fetihkampanyası başlatmış" diyor. Kuran-ı Kerim'in kampanyası olmaz kendisinehatırlatıyorum. Biz kuran-ı kerim ile taçlanan bir ümmetiz. Kampanya olarakdeğil başımızın tacı olarak devam ederiz" dedi.         

MHP'nin 3. sıra adayı Nuhoğlu'nun Sav mitinginde kendisi ileilgili açıklamalarda bulunmasına tepki gösterdi. Usta; Evet siyaset yapıyoruz. Evetsiyasi bir sürecin içerisindeyiz. Ama Sayın Nuhoğlu'na bir şey hatırlatmakistiyorum. Her türlü siyasi söylem olabilir. Siyasi söylemlerin dışında karşısındabir bayan ve anne olduğunu unutup "İl başkanımın koluna girerek" gibibir sözü ne aile kültürümüze ne de siyasi etiğe uygun olmayan sözü kötü söz kendisineaittir diyerek iade ediyorum" dedi. 

 

Nuhoğlu'nun kendisi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterinUsta, ülkemizde vatan hainlerine fırsat verilmemesi için fetih suresi okuyalımdedim. Bu ülkenin geleceği için fetih suresi okuyalım dedim. "Fetihkampanyası başlatmış" diyor. Kuran-ı Kerim'in kampanyası olmaz kendisinehatırlatıyorum. Biz kuran-ı kerim ile taçlanan bir ümmetiz. Kampanya olarakdeğil başımızın tacı olarak devam ederiz" dedi. 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.