ULUBORLU İÇİN BAŞIMI KOYDUM GELİN BAŞIMI ALIN O ZAMAN

04.06.2019 - 02:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2610+ kez okundu.
 

ULUBORLU İÇİN BAŞIMI KOYDUM GELİN BAŞIMI ALIN O ZAMAN

Uluborlu Belediye Başkanı İYİ Partili Aziz Tuna, ilçede bir grubu Uluborlu’ya hizmet noktasında ikna noktasında ikna edemediğini, büyük bir hazımsızlık yaşandığını söyledi.
Uluborlu Belediye Başkanı İYİ Partili Aziz Tuna, ilçede bir grubu Uluborlu’ya hizmet noktasında ikna noktasında ikna edemediğini, büyük bir hazımsızlık yaşandığını söyledi. Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, 2 aylık görev süresinde yaptıklarını ve yapacaklarını halk bilgilendirme toplantısında açıkladı. İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ile ilçe başkanlarının da katıldığı bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Tuna, ilçedeki AK Partili bir gruptan şikayet etti. Tuna, şöyle konuştu: HALK BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI “Seçim arifesinde de söylemiştim. Ben zaten belediye başkanı olarak hep halkın içerisindeyim. Vatandaşlarıma yaptığım icraatların anlamını ve ifadesini anlatmamız gerekiyor. Belli dönemlerde sizlerle bir araya gelmek istiyoruz. Bundan sonra bunu geleneksel hale getireceğiz. Bu ilk olacak inşallah. ARTIK ULUBORLU’DA SİYASET BİTTİ 2 aylık belediye başkanı olarak umarım benden, icraatlarımdan memnunsunuzdur. Artık 1 Nisan’dan itibaren Uluborlu’da siyasetin bittiğini ifade etmiştim. Umarım yaptığım icraatlarla bunu size aksetmişimdir. Eğer bundan emin olmayan dostlarım, kardeşlerim varsa bana soru yöneltebilirler. TANITIMA ÖNEM VERİYORUZ Uluborlu’da gördüğüm eksikliklerden başladım. Uluborlu’yu güzelleştirmek babında küçük dokunuşlar yapıyoruz. Eksik kalan yollarımızı tamamladık. Önümüz bayram onun için mezarlıklarımızı bakımını yaptırıyoruz. Bunun dışında Uluborlu kiraz çiçeği festivali yapmak istiyorum. Onun için altyapı oluşturuyoruz. Japon büyükelçisini davet ettik. Bu bir başlangıçtır. Bundan sonra Uluborlu’nun tanıtımına yönelik her türlü tanıtımını yapacağız. Uluborlu’yu kiraz ve elmaya mahkum etmeyeceğiz. Turizmi önemsiyoruz. Turlar düzenleyeceğiz. Ev hanımları ile ilgili projelerimizi hayata geçireceğiz. İlk adımlarımızı atıyoruz. Uluborlu’ya huzur ve adalet getireceğimi ifade etmiştim. Kendi çabalarımla bunu yapmaya çalışıyorum. Ama maalesef bir grup var ki ben bu grubu ikna edemiyorum. Bu gruptan karşılık alamıyorum. Ben bir adım attıkça onlar bir adım geriye gidiyor. Bunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Uluborlu’da belli bir kesimde huzursuzluk ve hazımsızlık var. Bunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. AK Parti’de İlçe Başkanı arkadaşımız değişti. Yeni ilçe başkanı görevine başladı. Kendisine hayırlı olsun diyorum.
Uluborlu Belediye Başkanı İYİ Partili Aziz Tuna, ilçede bir grubu Uluborlu’ya hizmet noktasında ikna noktasında ikna edemediğini, büyük bir hazımsızlık yaşandığını söyledi.

Uluborlu Belediye Başkanı İYİ Partili Aziz Tuna, ilçede bir grubu Uluborlu’ya hizmet noktasında ikna noktasında ikna edemediğini, büyük bir hazımsızlık yaşandığını söyledi.

Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, 2 aylık görev süresinde yaptıklarını ve yapacaklarını halk bilgilendirme toplantısında açıkladı. İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ile ilçe başkanlarının da katıldığı bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Tuna, ilçedeki AK Partili bir gruptan şikayet etti. Tuna, şöyle konuştu:

HALK BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

“Seçim arifesinde de söylemiştim. Ben zaten belediye başkanı olarak hep halkın içerisindeyim. Vatandaşlarıma yaptığım icraatların anlamını ve ifadesini anlatmamız gerekiyor. Belli dönemlerde sizlerle bir araya gelmek istiyoruz. Bundan sonra bunu geleneksel hale getireceğiz. Bu ilk olacak inşallah.

ARTIK ULUBORLU’DA SİYASET BİTTİ

2 aylık belediye başkanı olarak umarım benden, icraatlarımdan memnunsunuzdur. Artık 1 Nisan’dan itibaren Uluborlu’da siyasetin bittiğini ifade etmiştim. Umarım yaptığım icraatlarla bunu size aksetmişimdir. Eğer bundan emin olmayan dostlarım, kardeşlerim varsa bana soru yöneltebilirler.

TANITIMA ÖNEM VERİYORUZ

Uluborlu’da gördüğüm eksikliklerden başladım. Uluborlu’yu güzelleştirmek babında küçük dokunuşlar yapıyoruz. Eksik kalan yollarımızı tamamladık. Önümüz bayram onun için mezarlıklarımızı bakımını yaptırıyoruz. Bunun dışında Uluborlu kiraz çiçeği festivali yapmak istiyorum. Onun için altyapı oluşturuyoruz. Japon büyükelçisini davet ettik. Bu bir başlangıçtır. Bundan sonra Uluborlu’nun tanıtımına yönelik her türlü tanıtımını yapacağız. Uluborlu’yu kiraz ve elmaya mahkum etmeyeceğiz. Turizmi önemsiyoruz. Turlar düzenleyeceğiz. Ev hanımları ile ilgili projelerimizi hayata geçireceğiz. İlk adımlarımızı atıyoruz. Uluborlu’ya huzur ve adalet getireceğimi ifade etmiştim. Kendi çabalarımla bunu yapmaya çalışıyorum. Ama maalesef bir grup var ki ben bu grubu ikna edemiyorum. Bu gruptan karşılık alamıyorum. Ben bir adım attıkça onlar bir adım geriye gidiyor. Bunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Uluborlu’da belli bir kesimde huzursuzluk ve hazımsızlık var. Bunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. AK Parti’de İlçe Başkanı arkadaşımız değişti. Yeni ilçe başkanı görevine başladı. Kendisine hayırlı olsun diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.