Uluborlu’da esnaf mutlu

GÜNDEM 07.01.2020 - 10:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1489+ kez okundu.
 

Uluborlu’da esnaf mutlu

Uluborlu’da esnaf mutlu
  Uluborlu Belediyesi Pazar esnafına yönelik önemli bir çalışma yaptı. Yapılan çalışma kapsamında kapalı Pazar yerinin yanında bulunan bölgede kilit taşı çalışması gerçekleştirildi. Daha önce toz ve çamur nedeniyle Pazar yerine sergi açamadıklarını söyleyen Pazar esnafı, kilit taşı çalışması nedeniyle Belediye Başkanı Aziz Tuna’ya teşekkür etti. Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna’nın talimatlarıyla kapalı Pazar yerinin yanında bulunan bölgede kilit taşı çalışması gerçekleştirildi. Pazar esnafı, kilit taşı çalışması nedeniyle Belediye Başkanı Aziz Tuna’ya teşekkür etti.  Pazar esnafı yaptığı açıklamada şunları kaydetti Şimdiki başkanımızdan çok memnunuz Allah razı olsun diyoruz gerçekten esnafla iç içe bir başkan her hafta gelir halimizi hatırımızı sorar gerçekten heryer çamur içindeydi sergi açamıyorduk şimdi çok güzel oldu kendisine teşekkür ediyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun Pazar kurduğumuz yer çamur içindeydi şimdi pırıl pırıl önce sattığımız ürünler yere düştüğünde çamur oluyordu şimdi kilit taşı döşendi çok güzel oldu. Allah kendisinden razı olsun diyorum.
Uluborlu’da esnaf mutlu

 

Uluborlu Belediyesi Pazar esnafına yönelik önemli bir çalışma yaptı. Yapılan çalışma kapsamında kapalı Pazar yerinin yanında bulunan bölgede kilit taşı çalışması gerçekleştirildi. Daha önce toz ve çamur nedeniyle Pazar yerine sergi açamadıklarını söyleyen Pazar esnafı, kilit taşı çalışması nedeniyle Belediye Başkanı Aziz Tuna’ya teşekkür etti.

Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna’nın talimatlarıyla kapalı Pazar yerinin yanında bulunan bölgede kilit taşı çalışması gerçekleştirildi. Pazar esnafı, kilit taşı çalışması nedeniyle Belediye Başkanı Aziz Tuna’ya teşekkür etti.  Pazar esnafı yaptığı açıklamada şunları kaydetti Şimdiki başkanımızdan çok memnunuz Allah razı olsun diyoruz gerçekten esnafla iç içe bir başkan her hafta gelir halimizi hatırımızı sorar gerçekten heryer çamur içindeydi sergi açamıyorduk şimdi çok güzel oldu kendisine teşekkür ediyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun Pazar kurduğumuz yer çamur içindeydi şimdi pırıl pırıl önce sattığımız ürünler yere düştüğünde çamur oluyordu şimdi kilit taşı döşendi çok güzel oldu. Allah kendisinden razı olsun diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.