Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliği kiralama ihalesi

GÜNDEM 14.06.2022 - 18:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1661+ kez okundu.
 

Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliği kiralama ihalesi

Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliği kiralama ihalesi
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Burulaş Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm San. ve Tic. A.Ş., Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliğini kiraya verecek. Toplamda en az 25 adet tekne ile 4 adet hat üzerinde turistik gezi teknesi işletmeciliğinin kiralanmasına ilişkin ihale, 22 Haziran 2022 tarihinde Burulaş Akademi Eğitim Salonunda yapılacak. İstekliler tekliflerini tekne başına aylık kira bedeli üzerinden verecek. Tekne başına aylık kira bedeli 550 Türk Lirasıdır. İhale, 2886 Numaralı Devlet İhale Kanunu 35/a maddesine göre kapalı teklif akabinde açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliği kiralama ihalesi

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Burulaş Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm San. ve Tic. A.Ş., Uluabat Gölü turistik gezi teknesi işletmeciliğini kiraya verecek.

Toplamda en az 25 adet tekne ile 4 adet hat üzerinde turistik gezi teknesi işletmeciliğinin kiralanmasına ilişkin ihale, 22 Haziran 2022 tarihinde Burulaş Akademi Eğitim Salonunda yapılacak.

İstekliler tekliflerini tekne başına aylık kira bedeli üzerinden verecek. Tekne başına aylık kira bedeli 550 Türk Lirasıdır. İhale, 2886 Numaralı Devlet İhale Kanunu 35/a maddesine göre kapalı teklif akabinde açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.