Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor

GÜNDEM 19.01.2021 - 12:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2420+ kez okundu.
 

Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor

Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor
TBMM Başkan Vekili Bilgiç’ten önemli açıklamalar   Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor Türkiye’de alınan üst düzey tedbirler ve kısıtlamalarla koronavirüsün yayımı oldukça düştü. Ancak salgının yayılımının tamamen durması için bazı vatandaşlar Türkiye’de 14 gün yada bir ay sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasından yana. TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor” dedi.   Türkiye’de uzun süreli sokağa çıkma kısıtlamasının mümkün olmadığını bu nedenle kademeli sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığını belirten Milletvekili Bilgiç, Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor” dedi. Bilgiç, “Biz hakikaten bu süreci sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen mukayeseli olarak diğer pek çok gelişmiş ülkeyle mukayese ettiğimizde çok daha sorunsuz ve sıkıntısız atlattık. Bugün Türkiye’de vaka sayıları 10 binin üzerine kadar çıktı ağır hasta sayıları azaldı hasta sayılarına baktığımızda bin 500, bin 600 gibi rakamlar gelmiş vaziyette bulunduğumuz ortamda bakıyorsunuz İngiltere’de 50-60 bin gibi rakamlar konuşuluyor hala iktidarda olmayan bu ülkeye herhangi bir şekilde sorunu olmayan herkes çıkıyor konuşuyor. Şimdi diyorlar ki her taraf bir ay kapansın ülkeyi bir ay boyunca stop ettirin ne üretim olsun ne şu olsun, ne bu olsun ondan sonra bu iş biter şimdi bunu söyleyenler hayal görüyorlar biz burada kademeli geçişi ve kademeli tedbirlerle bu işi götürmek mecburiyetindeyiz bizler kendimizi tamamen dünyadan soyutlayıp bütün kapılarımızı kapatıp kendi içimize kapanarak veya bugün hangi ülke kendi içerisine kapanarak hayatını idam ettirme şahsına sahip olabilir tamamen iletişimini yurt dışıyla keserek sizler ne yaparsanız yapın sizler Amerika’da, Avrupa’da, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, bu sorunu topyekun dünyada çözmeden siz tek başınıza bu işi çözmeniz mümkün mü yok böyle bir şey isterseniz bir yıl kapatın hadi oldu kapattınız bir sene o zaman ne yapacak bu vatandaş bu esnaf ne yapacak.” Şeklinde açıklamada bulundu
Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor

TBMM Başkan Vekili Bilgiç’ten önemli açıklamalar  

Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor

Türkiye’de alınan üst düzey tedbirler ve kısıtlamalarla koronavirüsün yayımı oldukça düştü. Ancak salgının yayılımının tamamen durması için bazı vatandaşlar Türkiye’de 14 gün yada bir ay sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasından yana. TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor” dedi.

 

Türkiye’de uzun süreli sokağa çıkma kısıtlamasının mümkün olmadığını bu nedenle kademeli sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığını belirten Milletvekili Bilgiç, Türkiye’yi bir ay kapatın koronavirüs biter diyenler hayal görüyor” dedi. Bilgiç, “Biz hakikaten bu süreci sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen mukayeseli olarak diğer pek çok gelişmiş ülkeyle mukayese ettiğimizde çok daha sorunsuz ve sıkıntısız atlattık. Bugün Türkiye’de vaka sayıları 10 binin üzerine kadar çıktı ağır hasta sayıları azaldı hasta sayılarına baktığımızda bin 500, bin 600 gibi rakamlar gelmiş vaziyette bulunduğumuz ortamda bakıyorsunuz İngiltere’de 50-60 bin gibi rakamlar konuşuluyor hala iktidarda olmayan bu ülkeye herhangi bir şekilde sorunu olmayan herkes çıkıyor konuşuyor. Şimdi diyorlar ki her taraf bir ay kapansın ülkeyi bir ay boyunca stop ettirin ne üretim olsun ne şu olsun, ne bu olsun ondan sonra bu iş biter şimdi bunu söyleyenler hayal görüyorlar biz burada kademeli geçişi ve kademeli tedbirlerle bu işi götürmek mecburiyetindeyiz bizler kendimizi tamamen dünyadan soyutlayıp bütün kapılarımızı kapatıp kendi içimize kapanarak veya bugün hangi ülke kendi içerisine kapanarak hayatını idam ettirme şahsına sahip olabilir tamamen iletişimini yurt dışıyla keserek sizler ne yaparsanız yapın sizler Amerika’da, Avrupa’da, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, bu sorunu topyekun dünyada çözmeden siz tek başınıza bu işi çözmeniz mümkün mü yok böyle bir şey isterseniz bir yıl kapatın hadi oldu kapattınız bir sene o zaman ne yapacak bu vatandaş bu esnaf ne yapacak.” Şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.