TÜRKİYE'NİN BİLİM YÜZÜ "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN"DE SDÜ DERGİLERİ

GÜNDEM 03.04.2019 - 16:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1771+ kez okundu.
 

TÜRKİYE'NİN BİLİM YÜZÜ "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN"DE SDÜ DERGİLERİ

TÜRKİYE'NİN BİLİM YÜZÜ "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN"DE SDÜ DERGİLERİ
Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 8 ayrı bilimsel dergisi "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN" de taranıyor Temel misyonu Türkiye'nin bilimsel bilgi birikimini yansıtacak ürünler geliştirmek' olan "TÜBİTAK ULAKBİM", 'Sağlık', 'Mühendislik ve Teme Bilimler', 'Sosyal ve Beşeri', 'Yaşam' ve 'Hukuk' olmak üzere 5 ayrı temel alanı  "TR DİZİN"de yayınlıyor. Üniversitemizin 8 ayrı bilimsel dergisi de 2018 yılı içerisinde ''TR DİZİN''de yer aldı. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin "TR DİZİN" de taranan dergileri şu şekilde: -Art-e Sanat Dergisi -Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi -SDÜ Sağlık Bilimleri Dergisi -SDÜ Tıp Fakültesi Dergisi -SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi -SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi -SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Dergisi -SDÜ Hukuk Fakültesi Dergisi *TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN,  araştırmacıların ulusal ve bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişimlerini sağlamak amacıyla uluslararası standartlara uygun şekilde geliştirilen bir sistemler bütünüdür. 
TÜRKİYE'NİN BİLİM YÜZÜ "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN"DE SDÜ DERGİLERİ

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 8 ayrı bilimsel dergisi "TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN" de taranıyor

Temel misyonu Türkiye'nin bilimsel bilgi birikimini yansıtacak ürünler geliştirmek' olan "TÜBİTAK ULAKBİM", 'Sağlık', 'Mühendislik ve Teme Bilimler', 'Sosyal ve Beşeri', 'Yaşam' ve 'Hukuk' olmak üzere 5 ayrı temel alanı  "TR DİZİN"de yayınlıyor. Üniversitemizin 8 ayrı bilimsel dergisi de 2018 yılı içerisinde ''TR DİZİN''de yer aldı. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin "TR DİZİN" de taranan dergileri şu şekilde: -Art-e Sanat Dergisi -Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi -SDÜ Sağlık Bilimleri Dergisi -SDÜ Tıp Fakültesi Dergisi -SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi -SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi -SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Dergisi -SDÜ Hukuk Fakültesi Dergisi *TÜBİTAK ULAKBİM TR DİZİN,  araştırmacıların ulusal ve bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişimlerini sağlamak amacıyla uluslararası standartlara uygun şekilde geliştirilen bir sistemler bütünüdür. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.