TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı

GÜNDEM 16.10.2019 - 09:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3022+ kez okundu.
 

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı
 Isparta valisi Ömer Seymenoğlu’ nun başkanlığında toplanan ve il istihdam kurulunda görüşülerek TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine açılan elektrikli ev aletleri teknolojisi bölümü öğrencileri Arçelik Beko Isparta yetkili servisini ziyaret ettiler. Arazisi gül küçük sanayi sitesi ve Isparta belediyesi tarafından verilen ve inşaatı Isparta ticaret ve sanayi odası tarafından gül küçük sanayi sitesi içerisine yaptırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arçelik Beko Isparta yetkili servisi arasında imzalanan protokol kapsamında okulda okuyan öğrenciler Arçelik Beko Isparta yetkili servisinde hem staj yapacaklar hemde meslek sahibi olacaklar. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Osman Topdal, öğretmenler ve elektrikli ev aletleri bölümü öğrencileri, Milli Eğitim Mesleki Ve Teknik eğitimden sorumlu müdür yardımcısı hacı İbrahim Berkil ve Gül Küçük Sanayi Sitesi işletme kooperatifi başkanı Mehmet Boyacı Arçelik Beko Isparta yetkili servisini ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Arçelik Beko Isparta yetkili servisi sahibi Şükrü Culus öncelikle bu bölümün açılmasından dolayı Isparta valisi Ömer Seymenoğlu’ na çok teşekkür etti. Mesleki anlamda ara eleman sıkıntısı çektiklerini söyleyen Şükrü Culus Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptıkları protokol ile ara eleman sıkıntısının ortadan kalkacağını ve bundan sonra elektrikli ev aletlerinin tamiratı okuldan yetişen çocuklarla yapılacağını ve daha iyi hizmet verileceğini söyledi. Akdeniz bölgesinde tek olan bu bölüm sayesinde ara eleman sıkıntısı ortadan kalkacaktır. TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Osman Topdal bölümün açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Okul öğrencilerini kabulünden dolayı işyeri sahibi Şükrü Culusa’ da teşekkür eden Osman Topdal, okulda çok iyi bölümlerin olduğunu söyledi. Kaporta boya bölümünde okuyan öğrencilerin yetkili servislerde staj yaptıklarını söyledi. Ayrıca okulda kimya ve itfaiye bölümlerinin’ de bulunduğunu belirten Topdal itfaiye bölümünde okuyan öğrencilerin Isparta belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’in verdiği talimatla Isparta belediyesi itfaiye müdürlüğünde staj yaptıklarını söyledi. okulumuzun çıtası günden güne yükselmekte olup işletmelerin ara eleman sıkıntılarının zamanla giderileceğini belirtti.  
TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı

 Isparta valisi Ömer Seymenoğlu’ nun başkanlığında toplanan ve il istihdam kurulunda görüşülerek TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine açılan elektrikli ev aletleri teknolojisi bölümü öğrencileri Arçelik Beko Isparta yetkili servisini ziyaret ettiler.

Arazisi gül küçük sanayi sitesi ve Isparta belediyesi tarafından verilen ve inşaatı Isparta ticaret ve sanayi odası tarafından gül küçük sanayi sitesi içerisine yaptırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arçelik Beko Isparta yetkili servisi arasında imzalanan protokol kapsamında okulda okuyan öğrenciler Arçelik Beko Isparta yetkili servisinde hem staj yapacaklar hemde meslek sahibi olacaklar.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Osman Topdal, öğretmenler ve elektrikli ev aletleri bölümü öğrencileri, Milli Eğitim Mesleki Ve Teknik eğitimden sorumlu müdür yardımcısı hacı İbrahim Berkil ve Gül Küçük Sanayi Sitesi işletme kooperatifi başkanı Mehmet Boyacı Arçelik Beko Isparta yetkili servisini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Arçelik Beko Isparta yetkili servisi sahibi Şükrü Culus öncelikle bu bölümün açılmasından dolayı Isparta valisi Ömer Seymenoğlu’ na çok teşekkür etti. Mesleki anlamda ara eleman sıkıntısı çektiklerini söyleyen Şükrü Culus Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptıkları protokol ile ara eleman sıkıntısının ortadan kalkacağını ve bundan sonra elektrikli ev aletlerinin tamiratı okuldan yetişen çocuklarla yapılacağını ve daha iyi hizmet verileceğini söyledi. Akdeniz bölgesinde tek olan bu bölüm sayesinde ara eleman sıkıntısı ortadan kalkacaktır.

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Osman Topdal bölümün açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Okul öğrencilerini kabulünden dolayı işyeri sahibi Şükrü Culusa’ da teşekkür eden Osman Topdal, okulda çok iyi bölümlerin olduğunu söyledi. Kaporta boya bölümünde okuyan öğrencilerin yetkili servislerde staj yaptıklarını söyledi. Ayrıca okulda kimya ve itfaiye bölümlerinin’ de bulunduğunu belirten Topdal itfaiye bölümünde okuyan öğrencilerin Isparta belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’in verdiği talimatla Isparta belediyesi itfaiye müdürlüğünde staj yaptıklarını söyledi. okulumuzun çıtası günden güne yükselmekte olup işletmelerin ara eleman sıkıntılarının zamanla giderileceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.