TCDD ile Sözleşme aşamasındayız

GÜNDEM 13.08.2019 - 22:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2524+ kez okundu.
 

TCDD ile Sözleşme aşamasındayız

TCDD ile Sözleşme aşamasındayız
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gar’ın olduğu yere yapacakları ‘Millet Bahçesi’ konusunda Devlet Demir Yolları ile Gar’ın kendilerine devri için sözleşme aşamasına geldiklerini söyledi.    Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazetecilerin gündemle ilgili sorulanını yanıtladı. BAŞDEĞİRMEN; “TCDD İLE  SÖZLEŞME AŞAMASINA GELDİK”  Isparta’ya yapılacak olan Millet Bahçesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi Millet Bahçeleri projesi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fikri. Tüm ülke genelinde uygulamaya konulan bu projeyi biz de şehrimizde yapacağız ve milletimizin huzurunu, refahını artırmak için çalışmalara başladık. “ARAZİ ÜZERİNDE  ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”  Bu konuda yer olarak şuanda Isparta Gar’ın bulunduğu ve mülkiyeti Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait olan araziyi belirledik. Yaptığımız çalışmalar çok iyi ilerliyor. Devlet Demir Yolları ile söz konusu arazinin tarafımıza tahsisi için sözleşme aşamasına geldik. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra arazi üzerinde çalışmalara başlayacağız” dedi. 
TCDD ile Sözleşme aşamasındayız

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gar’ın olduğu yere yapacakları ‘Millet Bahçesi’ konusunda Devlet Demir Yolları ile Gar’ın kendilerine devri için sözleşme aşamasına geldiklerini söyledi. 
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazetecilerin gündemle ilgili sorulanını yanıtladı.
BAŞDEĞİRMEN; “TCDD İLE 
SÖZLEŞME AŞAMASINA GELDİK” 
Isparta’ya yapılacak olan Millet Bahçesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi Millet Bahçeleri projesi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fikri. Tüm ülke genelinde uygulamaya konulan bu projeyi biz de şehrimizde yapacağız ve milletimizin huzurunu, refahını artırmak için çalışmalara başladık.
“ARAZİ ÜZERİNDE 
ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ” 
Bu konuda yer olarak şuanda Isparta Gar’ın bulunduğu ve mülkiyeti Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait olan araziyi belirledik. Yaptığımız çalışmalar çok iyi ilerliyor. Devlet Demir Yolları ile söz konusu arazinin tarafımıza tahsisi için sözleşme aşamasına geldik. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra arazi üzerinde çalışmalara başlayacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.