TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Belediye Başkanlarından Bakan Soylu'ya ziyaret

GÜNDEM 25.05.2022 - 22:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2158+ kez okundu.
 

TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Belediye Başkanlarından Bakan Soylu'ya ziyaret

TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Belediye Başkanlarından Bakan Soylu'ya ziyaret
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç beraberinde Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal ve Isparta eski İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiler. Ziyaretten fotoğrafı paylaşan başkanlar yaptığı ortak açıklamada, ''Ankara ziyaretlerimiz devam ediyor. Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar yapan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'yu makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza yakın ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim'' dediler.  
TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Belediye Başkanlarından Bakan Soylu'ya ziyaret

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç beraberinde Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal ve Isparta eski İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiler.

Ziyaretten fotoğrafı paylaşan başkanlar yaptığı ortak açıklamada, ''Ankara ziyaretlerimiz devam ediyor. Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar yapan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'yu makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza yakın ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim'' dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.