TBMM Başkanvekili Bilgiç'e asfalt teşekkürü

GÜNDEM 19.09.2021 - 21:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1413+ kez okundu.
 

TBMM Başkanvekili Bilgiç'e asfalt teşekkürü

TBMM Başkanvekili Bilgiç'e asfalt teşekkürü
AK PARTİ Gelendost İlçe Başkanı Metin Önal, ilçenin asfaltlanması için girişimlerde bulunan ve verdiği sözü tutan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti. Başkan Önal açıklamasında; "Süreyya vekilimiz verdiği sözü tuttu, ilçemiz asfaltlanıyor. AK Parti Isparta milletvekilimiz, TBMM başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç talimatı verdi. Isparta AK Parti milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün öncülüğünde karayolları tarafından ilçemize bazı yollarına asfalt döküldü. Önceki günlerde ilçemize Ziyarette gelen Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz , ilçedeki yol sorunlara değinirken, Ak Parti Gelendost İlçe Başkanı Metin Önal ile görüşme sonucunda vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'in devreye girerek Karayolları ile görüşme sonucunda karayolları ekiplerince ilçemizde bazı yollara asfalt çalışması yapıldı. İlçemize asfalt çalışması için başta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e, Mehmet Uğur Gökgöz'e  Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne çalışan ve emeği gecen herkese ilçemiz ve partimiz adına teşekkür ederiz" dedi.  
TBMM Başkanvekili Bilgiç'e asfalt teşekkürü

AK PARTİ Gelendost İlçe Başkanı Metin Önal, ilçenin asfaltlanması için girişimlerde bulunan ve verdiği sözü tutan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti.

Başkan Önal açıklamasında; "Süreyya vekilimiz verdiği sözü tuttu, ilçemiz asfaltlanıyor. AK Parti Isparta milletvekilimiz, TBMM başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç talimatı verdi. Isparta AK Parti milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün öncülüğünde karayolları tarafından ilçemize bazı yollarına asfalt döküldü. Önceki günlerde ilçemize Ziyarette gelen Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz , ilçedeki yol sorunlara değinirken, Ak Parti Gelendost İlçe Başkanı Metin Önal ile görüşme sonucunda vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'in devreye girerek Karayolları ile görüşme sonucunda karayolları ekiplerince ilçemizde bazı yollara asfalt çalışması yapıldı. İlçemize asfalt çalışması için başta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e, Mehmet Uğur Gökgöz'e  Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne çalışan ve emeği gecen herkese ilçemiz ve partimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.