SÜREYYA BİLGİÇ'E BAKANLIK YAKIŞIR

SİYASET 17.04.2015 - 19:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2885+ kez okundu.
 

SÜREYYA BİLGİÇ'E BAKANLIK YAKIŞIR

AK Parti Milletvekili Recep Özel,bu dönemde uyum içindeçalışarak Isparta'ya hizmet verdiklerini söyledi.
AK Parti Milletvekili Recep Özel,bu dönemde uyum içindeçalışarak Isparta'ya hizmet verdiklerini söyledi. 1.sıradan aday gösterilen Süreyya Sadi Bilgiç ile 4 yılboyunca uyum içinde çalıştıklarını belirten Özel,şöyle konuştu: "Bizim Süreyya Bey’le 4 yıl hiçbir kavgamız gürültümüzolmadı. Tabi ki ufak tefek fikir ayrılıklarımız oldu.Ya o beni ikna etti ya benonu ikna ettim.Biz hiçbir sorun götürmedik. Öyle bir ciddi anlamda uyumvar.Uyumdan dolayı sorunları çözüyoruz. Ne o beni çekememezlik etmiştir ne ben.Biz birbirimizin arkasından oyun çevirmedik. Biz muhalefete çok el uzattık.Mevlüt Coşkuner’le yaşadığımız diyalogu hala özlüyoruz.Ne Nevzat beyle ne AliHaydar beyle diyalog kurduk. Üslupları çok kötüydü, yoksa biz çalışmayıistedik. SÜREYYA BEYİN BASARISI BANA MUTLULUK VERİR Şu anda benim hedefim burada iyi bir netice almak diğerlerisonraki işler.Hepimiz hakediyoruz 81 ilden seçilen 81 milletvekili gelenlerinhepsi hak ediyor. Biz Isparta’dan bir bakan, partide bir üst yöneticininolmasını tabii ki isteriz Süreyya Bey’e de yakışır. Hiç bakan çıkmayan iller devar. Süreyya bey’in başarısı bana mutluluk verir kıskançlık olmaz. O da aynışekilde benim için böyle gıyabımda konuşur.Biz bu uyumu yakaladık. Isparta bize3’ü 4’ü verdiği zaman biz onlarla da bu uyumu yakalayacağız."
AK Parti Milletvekili Recep Özel,bu dönemde uyum içindeçalışarak Isparta'ya hizmet verdiklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel,bu dönemde uyum içindeçalışarak Isparta'ya hizmet verdiklerini söyledi.

1.sıradan aday gösterilen Süreyya Sadi Bilgiç ile 4 yılboyunca uyum içinde çalıştıklarını belirten Özel,şöyle konuştu:

"Bizim Süreyya Bey’le 4 yıl hiçbir kavgamız gürültümüzolmadı. Tabi ki ufak tefek fikir ayrılıklarımız oldu.Ya o beni ikna etti ya benonu ikna ettim.Biz hiçbir sorun götürmedik. Öyle bir ciddi anlamda uyumvar.Uyumdan dolayı sorunları çözüyoruz. Ne o beni çekememezlik etmiştir ne ben.Biz birbirimizin arkasından oyun çevirmedik. Biz muhalefete çok el uzattık.Mevlüt Coşkuner’le yaşadığımız diyalogu hala özlüyoruz.Ne Nevzat beyle ne AliHaydar beyle diyalog kurduk. Üslupları çok kötüydü, yoksa biz çalışmayıistedik.

SÜREYYA BEYİN BASARISI BANA MUTLULUK VERİR

Şu anda benim hedefim burada iyi bir netice almak diğerlerisonraki işler.Hepimiz hakediyoruz 81 ilden seçilen 81 milletvekili gelenlerinhepsi hak ediyor. Biz Isparta’dan bir bakan, partide bir üst yöneticininolmasını tabii ki isteriz Süreyya Bey’e de yakışır. Hiç bakan çıkmayan iller devar. Süreyya bey’in başarısı bana mutluluk verir kıskançlık olmaz. O da aynışekilde benim için böyle gıyabımda konuşur.Biz bu uyumu yakaladık. Isparta bize3’ü 4’ü verdiği zaman biz onlarla da bu uyumu yakalayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.