Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a gül ürünleri takdim etti

GÜNDEM 20.05.2022 - 23:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1949+ kez okundu.
 

Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a gül ürünleri takdim etti

Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a gül ürünleri takdim etti
AK Parti Isparta Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Öz, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in daveti üzerine Demokrasi Üniversitesi Gençlik Buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hanımefendiye Isparta’nın sembolü olan gül ürünlerini takdim etti. Halil İbrahim Öz, Sümeyye Bayraktar'ın gül ürünlerini sevdiğini ve kullandığını söyleyerek Isparta'ya selam gönderdiğini söyledi. İzmir Demokrasi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi olan Halil İbrahim Öz, 2 Dönem Isparta Öğrenci Meclis Başkanlığı ve  AK Parti İzmir Gençlik Kollarında görev yapmıştır.  
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a gül ürünleri takdim etti

AK Parti Isparta Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Öz, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in daveti üzerine Demokrasi Üniversitesi Gençlik Buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hanımefendiye Isparta’nın sembolü olan gül ürünlerini takdim etti.

Halil İbrahim Öz, Sümeyye Bayraktar'ın gül ürünlerini sevdiğini ve kullandığını söyleyerek Isparta'ya selam gönderdiğini söyledi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi olan Halil İbrahim Öz, 2 Dönem Isparta Öğrenci Meclis Başkanlığı ve  AK Parti İzmir Gençlik Kollarında görev yapmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.