Sosyal medya çöktü mü?

GÜNDEM 14.04.2019 - 14:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2601+ kez okundu.
 

Sosyal medya çöktü mü?

Sosyal medya çöktü mü?
WhatsApp, Facebook ve Instagram bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde çöktü. Uygulamalara girmeye çalışanlar mesaj gönderemiyor ya da alamıyor. WhatsApp, bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor. WhatsApp’tan konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Facebook ve Instagram’da da erişim sorunu yaşandığı göze çarpıyor. Haftalar önce yaşanan erişim sorununda Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı anda erişimdem kopmuş ve saatlerce dünya genelinde normale dönememişti. WhatsApp'ın erişim haritasına bakıldığında sorunun ağırlıklı olarak Avrupa'yı etkilediği görülüyor.
Sosyal medya çöktü mü?

WhatsApp, Facebook ve Instagram bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde çöktü.

Uygulamalara girmeye çalışanlar mesaj gönderemiyor ya da alamıyor.

WhatsApp, bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor. WhatsApp’tan konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Facebook ve Instagram’da da erişim sorunu yaşandığı göze çarpıyor.

Haftalar önce yaşanan erişim sorununda Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı anda erişimdem kopmuş ve saatlerce dünya genelinde normale dönememişti.

sdasd

WhatsApp'ın erişim haritasına bakıldığında sorunun ağırlıklı olarak Avrupa'yı etkilediği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.