Şizofren Hastası Annesini ve Komşusunu Doğradı

ASAYİŞ 20.01.2016 - 17:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3055+ kez okundu.
 

Şizofren Hastası Annesini ve Komşusunu Doğradı

Yedişehitler Mahallesi’nde şizofren hastası annesini ve komşusunu bıçakla doğradı.
Yedişehitler Mahallesi 2911 Sokak No:7’de uzun süredir şizofren tedavisi gören Mustafa Akal (26) annesi Türkan Akal(53)’dan bir miktar para istedi. Annesi Türkan Akal şizofren hastası oğluna istediği parayı vermeyince oğul Mustafa Akal mutfaktan aldığı bıçak ile banyoya kaçan annesine defalarca bıçak darbeleri vurdu. Birçok yerinden aldığı bıçak darbelerine dayanamayan ve aşırı kan kaybeden Türkan Akal olay yerinde hayatını kaybetti. Annesini öldürdükten sonra elindeki kanlı bıçakla hiçbir şey olmamış gibi sokağa çıktığında aynı sokakta numara 14’de evinin önünde oturan komşusu Aynur Akkuş’u gören şizofren Akal, Akkuş’tan da para istedi. Akkuş ise Akal’ın elindeki kanlı bıçağı görünce yardım çığlıkları atarak evine kaçtı ve kapıyı kapattı. Akal, kapının kilitli olması üzerine balkon camını kırarak içeri girip Aynur Akkuş’u da annesi gibi defalarca bıçaklayarak öldürdü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler silahlarını çekerek annesini ve komşusunu öldüren Mustafa Akal’ı uzun süren ikna çabalarının ardından etkisiz hale getirdi. Anne Akal ve komşu Akkuş’un cesetleri Cumhuriyet Savcılığı ve polisin yaptığı ilk incelemelerden sonra otopsileri yapılmak üzere SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Vefat edenlerin cenazelerinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.
Yedişehitler Mahallesi’nde şizofren hastası annesini ve komşusunu bıçakla doğradı.

Yedişehitler Mahallesi 2911 Sokak No:7’de uzun süredir şizofren tedavisi gören Mustafa Akal (26) annesi Türkan Akal(53)’dan bir miktar para istedi. Annesi Türkan Akal şizofren hastası oğluna istediği parayı vermeyince oğul Mustafa Akal mutfaktan aldığı bıçak ile banyoya kaçan annesine defalarca bıçak darbeleri vurdu. Birçok yerinden aldığı bıçak darbelerine dayanamayan ve aşırı kan kaybeden Türkan Akal olay yerinde hayatını kaybetti.

Annesini öldürdükten sonra elindeki kanlı bıçakla hiçbir şey olmamış gibi sokağa çıktığında aynı sokakta numara 14’de evinin önünde oturan komşusu Aynur Akkuş’u gören şizofren Akal, Akkuş’tan da para istedi. Akkuş ise Akal’ın elindeki kanlı bıçağı görünce yardım çığlıkları atarak evine kaçtı ve kapıyı kapattı. Akal, kapının kilitli olması üzerine balkon camını kırarak içeri girip Aynur Akkuş’u da annesi gibi defalarca bıçaklayarak öldürdü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler silahlarını çekerek annesini ve komşusunu öldüren Mustafa Akal’ı uzun süren ikna çabalarının ardından etkisiz hale getirdi.

Anne Akal ve komşu Akkuş’un cesetleri Cumhuriyet Savcılığı ve polisin yaptığı ilk incelemelerden sonra otopsileri yapılmak üzere SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Vefat edenlerin cenazelerinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.