SİGORTA TEKLİFİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

20.07.2019 - 02:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2437+ kez okundu.
 

SİGORTA TEKLİFİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

SİGORTA TEKLİFİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY
İhtiyacınız olan veya bilgi almak istediğiniz sigorta ile ilgili Yeşil Sigorta ‘ya WhatsAppnumarasından yazın, hemen konuyla ilgili bilgilendirme yapıyor veya istemiş olduğunuz teklifi yolluyorlar. Yeşil Sigorta ekibi, son yıllarda 7’den 70‘e hepimizin kullandığı WhatsApp uygulaması üzerinden, sizlere daha kolay ve daha hızlı teklifler sunabilmek için günün her saati mesajlarınızı cevaplamak için hazır bekliyor. Trafik Sigortası ve Kasko için ruhsatınızın fotoğrafını yollamanız yeterli olacaktır, sizden gelen ruhsat bilgileri ile dakikalar içerisinde firmalardan teklif alıp sizlere iletmiş oluyorlar. Konut, Dask, Sağlık, Sehayat, Bireysel Emeklilik veya Ferdi Kaza Sigortası gibi ihtiyaçlarınız için de yine WhatsApp ‘tan bilgi isteyebilir veya sigorta işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. İhtiyacınız olan İş Yeri Sigortası iseYeşil Sigorta ‘ya yazarak veya konum yollayarak sizleri ziyaret etmelerini isteyebilirsiniz. Bunların yanı sıra web siteleri üzerinden de hizmet veren “Yeşil Sigorta”, ihtiyacınız olan sigortaları "online teklif formu" doldurduğunuzda sizlere hızlı bir şekilde teklifinizi yolluyor. Online teklif almak için; www.ispartasigorta.com Adres: 6 Mart Atatürk Caddesi No:7 (Halı Sarayı Karşısı)Merkez/Isparta Telefon: +90 246 223 83 85 Web: www.ispartasigorta.com
SİGORTA TEKLİFİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

İhtiyacınız olan veya bilgi almak istediğiniz sigorta ile ilgili Yeşil Sigorta ‘ya WhatsAppnumarasından yazın, hemen konuyla ilgili bilgilendirme yapıyor veya istemiş olduğunuz teklifi yolluyorlar.

Yeşil Sigorta ekibi, son yıllarda 7’den 70‘e hepimizin kullandığı WhatsApp uygulaması üzerinden, sizlere daha kolay ve daha hızlı teklifler sunabilmek için günün her saati mesajlarınızı cevaplamak için hazır bekliyor.

Trafik Sigortası ve Kasko için ruhsatınızın fotoğrafını yollamanız yeterli olacaktır, sizden gelen ruhsat bilgileri ile dakikalar içerisinde firmalardan teklif alıp sizlere iletmiş oluyorlar.

Konut, Dask, Sağlık, Sehayat, Bireysel Emeklilik veya Ferdi Kaza Sigortası gibi ihtiyaçlarınız için de yine WhatsApp ‘tan bilgi isteyebilir veya sigorta işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

İhtiyacınız olan İş Yeri Sigortası iseYeşil Sigorta ‘ya yazarak veya konum yollayarak sizleri ziyaret etmelerini isteyebilirsiniz.

Bunların yanı sıra web siteleri üzerinden de hizmet veren “Yeşil Sigorta”, ihtiyacınız olan sigortaları "online teklif formu" doldurduğunuzda sizlere hızlı bir şekilde teklifinizi yolluyor.

Online teklif almak için; www.ispartasigorta.com

Adres: 6 Mart Atatürk Caddesi No:7 (Halı Sarayı Karşısı)Merkez/Isparta

Telefon: +90 246 223 83 85

Web: www.ispartasigorta.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.