Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanacak

GÜNDEM 14.05.2021 - 23:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1591+ kez okundu.
 

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanacak

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanacak
Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada Gelendost ilçesine bağlı Çaltı Köyünden Uzman Çavuş Yasin Özdamar'ın şehit düştüğü öğrenildi. Şehidin acı haberi ailesine Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu tarafından verildi. Şehidin cenaze töreni de belli oldu. Bu gece Şırnak’tan hava yolu ile Isparta Süleyman Demirel Havalimanına getirilecek olan şehidin naaşı sabah saatlerinde Gelendost Devlet Hastanesine konulacak. Şehit Özdamar öğle namazına müteakip baba ocağı Çaltı Köyünde toprağa verilecek.  
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanacak

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada Gelendost ilçesine bağlı Çaltı Köyünden Uzman Çavuş Yasin Özdamar'ın şehit düştüğü öğrenildi. Şehidin acı haberi ailesine Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu tarafından verildi. Şehidin cenaze töreni de belli oldu.

Bu gece Şırnak’tan hava yolu ile Isparta Süleyman Demirel Havalimanına getirilecek olan şehidin naaşı sabah saatlerinde Gelendost Devlet Hastanesine konulacak. Şehit Özdamar öğle namazına müteakip baba ocağı Çaltı Köyünde toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.