SDÜ Öğrenci Konseyi Arkadaşlarını Yalnız Bırakmadı

GÜNDEM 16.01.2016 - 18:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1536+ kez okundu.
 

SDÜ Öğrenci Konseyi Arkadaşlarını Yalnız Bırakmadı

Fatih Mahallesinde meydana gelen apart yangınında bir çok üniversite öğrencisi mağduriyet yaşamıştı. Yangın çıkan aparttan dolayı mağdur olan 10'a yakın SDÜ öğrencisine yine SDÜ öğrencisi sahip çıktı.
Fatih Mahallesinde meydana gelen apart yangınında bir çok üniversite öğrencisi mağduriyet yaşamıştı. Yangın çıkan aparttan dolayı mağdur olan 10'a yakın SDÜ öğrencisine yine SDÜ öğrencisi sahip çıktı. Hem sınav haftası hem de soğuk Isparta havasında hiç bir Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi mağduriyet yaşamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı Ferdi Alakuş “ Yaşanan olayda can kaybı olmaması sevindirici olsa da malum bir sınav döneminde yaşanması ve bir çok dairenin fiziki şartlarında hasar oluşması nedeniyle öğrenci arkadaşlarımız yerlerini terk etmek durumunda kaldılar. Evinde hasar olan arkadaşlarımızı gene üniversitemiz öğrencilerinin sahip çıkması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu durum onlarda hem psikolojik hemde maddi sıkıntılar yaşatmıştır. Dün akşam mağdur olan öğrenci arkadaşlarımızı evlerinde misafir eden evleri tek tek ziyaret edip arkadaşlarımızla bir araya gelip muhabbet ettik ve mağdur olan arkadaşlara evlerini açan değerli kardeşlerimize teşekkür ettik. Birlik beraberliğe bu kadar ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda bunu görmek bizi Öğrenci Konseyi olarak fazlasıyla mutlu etti. Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencisine hizmet etmenin bir kez daha haklı gururunu yaşadık. “Apartlarda Sadece Öğrencilerin Olmasını İstiyoruz” Bu ve bundan önceki olaylar göstermiştir ki öğrencinin ağırlıklı olarak yaşadığı apartlarda öğrenci haricinde başkalarının kalması öğrenci arkadaşlarımızın hem huzurunu bozması hem de basında yer alan öğrenci arkadaşlarımızla alakası olmayan istenmeyen durumların yaşanması acısından son derece yanlıştır.Bu nedenle biz apart sahiplerinden öğrenci ağırlıklı apartlarda dışarıdan insan almamaları oralarda sadece öğrencilerimizin olmalarını sağlamaları konusunda ricacı olmak istiyoruz.Bununla ilgilide bir çalışma başlattığımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.
Fatih Mahallesinde meydana gelen apart yangınında bir çok üniversite öğrencisi mağduriyet yaşamıştı. Yangın çıkan aparttan dolayı mağdur olan 10'a yakın SDÜ öğrencisine yine SDÜ öğrencisi sahip çıktı.

Fatih Mahallesinde meydana gelen apart yangınında bir çok üniversite öğrencisi mağduriyet yaşamıştı. Yangın çıkan aparttan dolayı mağdur olan 10'a yakın SDÜ öğrencisine yine SDÜ öğrencisi sahip çıktı.

Hem sınav haftası hem de soğuk Isparta havasında hiç bir Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi mağduriyet yaşamadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı Ferdi Alakuş “ Yaşanan olayda can kaybı olmaması sevindirici olsa da malum bir sınav döneminde yaşanması ve bir çok dairenin fiziki şartlarında hasar oluşması nedeniyle öğrenci arkadaşlarımız yerlerini terk etmek durumunda kaldılar. Evinde hasar olan arkadaşlarımızı gene üniversitemiz öğrencilerinin sahip çıkması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu durum onlarda hem psikolojik hemde maddi sıkıntılar yaşatmıştır. Dün akşam mağdur olan öğrenci arkadaşlarımızı evlerinde misafir eden evleri tek tek ziyaret edip arkadaşlarımızla bir araya gelip muhabbet ettik ve mağdur olan arkadaşlara evlerini açan değerli kardeşlerimize teşekkür ettik. Birlik beraberliğe bu kadar ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda bunu görmek bizi Öğrenci Konseyi olarak fazlasıyla mutlu etti. Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencisine hizmet etmenin bir kez daha haklı gururunu yaşadık.

“Apartlarda Sadece Öğrencilerin Olmasını İstiyoruz”

Bu ve bundan önceki olaylar göstermiştir ki öğrencinin ağırlıklı olarak yaşadığı apartlarda öğrenci haricinde başkalarının kalması öğrenci arkadaşlarımızın hem huzurunu bozması hem de basında yer alan öğrenci arkadaşlarımızla alakası olmayan istenmeyen durumların yaşanması acısından son derece yanlıştır.Bu nedenle biz apart sahiplerinden öğrenci ağırlıklı apartlarda dışarıdan insan almamaları oralarda sadece öğrencilerimizin olmalarını sağlamaları konusunda ricacı olmak istiyoruz.Bununla ilgilide bir çalışma başlattığımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.