SDÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

27.03.2015 - 17:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2782+ kez okundu.
 

SDÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği kulübü  Isparta Merkez’e bağlı Çukur Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Anasınıfı,1. ve 2. sınıfları kapsayan etkinlikte amaç küçük yaştan itibaren çocuklarda deney-gözlem bilincini yaratmak ve bilim adına bir farkındalık sağlamaktı.  Çocuklar 20 kişilik ekibin gözetmenliği eşliğinde 5 adet deney yaptılar. Bu deneylerle yer çekimi,manyetizma, iletkenlik gibi temel yasaları öğrenmenin yanında deney aralarında yapılan el-göz senkronizasyonuna bağlı danslar, eğitici yapbozlar ve boyamalarla hem eğlenip hem öğrenmenin tadını çıkardılar.  Eğitimin yanında, sosyal içeriğinin de olması istenilen etkinlikte, okula birkaç yardımsever esnafın da desteğiyle çocuk giyim ürünleri, kırtasiye malzemeleri ve kitaplar götürüldü. Okul yöneticilerinden Mehmet ALTINAY : ‘’Ispartanın en uzak merkez okulu olan okulumuza gelerek öğrencilerimize bilimin ışığı ile eğlenceyi birleştirerek unutamayacakları bir gün yaşattıkları için Çukur İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri olarak tüm kulüp üyelerine teşekkür ederiz’’,diyerek düşüncelerini dile getirirken;kulüp başkanı Erhan Kurtulmuş etkinliğin devamının geleceğini belirterek; ‘’Kulüp misyonlarımızdan en önemlisi pozitif bilimleri çocuklara ulaştırmaktır.Bir çocuğa ilham verirseniz,dünyayı değiştirebilirsiniz. Bu inancı taşıyan üyelerimizle yaptığımız bu iş;bize tarif etmesi güç bir mutluluk vermiştir .Kimya Mühendisliği Kulübü,sosyal sorumluluklarını yerine getirmek adına bu tarz etkinliklere devam edecektir.Misafirperverliklerinden dolayı Çukur İlköğretim Okulu öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’’,dedi.  
Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği kulübü  Isparta Merkez’e bağlı Çukur Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.
Anasınıfı,1. ve 2. sınıfları kapsayan etkinlikte amaç küçük yaştan itibaren çocuklarda deney-gözlem bilincini yaratmak ve bilim adına bir farkındalık sağlamaktı. 
Çocuklar 20 kişilik ekibin gözetmenliği eşliğinde 5 adet deney yaptılar. Bu deneylerle yer çekimi,manyetizma, iletkenlik gibi temel yasaları öğrenmenin yanında deney aralarında yapılan el-göz senkronizasyonuna bağlı danslar, eğitici yapbozlar ve boyamalarla hem eğlenip hem öğrenmenin tadını çıkardılar. 
Eğitimin yanında, sosyal içeriğinin de olması istenilen etkinlikte, okula birkaç yardımsever esnafın da desteğiyle çocuk giyim ürünleri, kırtasiye malzemeleri ve kitaplar götürüldü.
Okul yöneticilerinden Mehmet ALTINAY : ‘’Ispartanın en uzak merkez okulu olan okulumuza gelerek öğrencilerimize bilimin ışığı ile eğlenceyi birleştirerek unutamayacakları bir gün yaşattıkları için Çukur İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri olarak tüm kulüp üyelerine teşekkür ederiz’’,diyerek düşüncelerini dile getirirken;kulüp başkanı Erhan Kurtulmuş etkinliğin devamının geleceğini belirterek; ‘’Kulüp misyonlarımızdan en önemlisi pozitif bilimleri çocuklara ulaştırmaktır.Bir çocuğa ilham verirseniz,dünyayı değiştirebilirsiniz. Bu inancı taşıyan üyelerimizle yaptığımız bu iş;bize tarif etmesi güç bir mutluluk vermiştir .Kimya Mühendisliği Kulübü,sosyal sorumluluklarını yerine getirmek adına bu tarz etkinliklere devam edecektir.Misafirperverliklerinden dolayı Çukur İlköğretim Okulu öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’’,dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.