Savcı şehit düştü

DÜNYA 31.03.2015 - 23:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1819+ kez okundu.
 

Savcı şehit düştü

Çağlayan Adliyesi'nde rehin alınan ve operasyon sırasında vurulan Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu Saatlerce odasında örgüt üyeleri tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz, operasyon sırasında vurulmuştu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kiraz'ın şehit olduğu açıklandı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Savcı Kiraz hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarını yitirdiği belirtildi. Yetkililer şunları dedi: İki dakika içinde hastanemize ulaştırıldı. Çok ciddi bir yaralanması vardı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki görev şehidi verdik. Geldiğinde hem başında hem göğsünde ateşli silah yaralanması vardı. Kalp ve solunumu durmuştu. Ancak müdahalelere rağmen kurtaramadık TERÖRİSTLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI Polisin, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki rehine operasyonunda ölen teröristlerin kimliklerini açıklandı. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısını, örgütün B.D. ve Ş.Y. adlı üyelerinin gerçekleştirdiği öğrenildi.

Çağlayan Adliyesi'nde rehin alınan ve operasyon sırasında vurulan Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu

Saatlerce odasında örgüt üyeleri tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz, operasyon sırasında vurulmuştu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kiraz'ın şehit olduğu açıklandı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Savcı Kiraz hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarını yitirdiği belirtildi. Yetkililer şunları dedi:

İki dakika içinde hastanemize ulaştırıldı. Çok ciddi bir yaralanması vardı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki görev şehidi verdik. Geldiğinde hem başında hem göğsünde ateşli silah yaralanması vardı. Kalp ve solunumu durmuştu. Ancak müdahalelere rağmen kurtaramadık

TERÖRİSTLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Polisin, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki rehine operasyonunda ölen teröristlerin kimliklerini açıklandı. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısını, örgütün B.D. ve Ş.Y. adlı üyelerinin gerçekleştirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.