SAV KASABASINA 2 YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR

GÜNDEM 24.06.2020 - 20:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2317+ kez okundu.
 

SAV KASABASINA 2 YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR

SAV KASABASINA 2 YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR
Sav kasabasının çehresi her geçen gün değişiyor. Kasaba halkının günlük yaşantısını kolaylaştıracak iki yeni köprü inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Sav kasabasının  iki farklı noktasında yapımı devam eden köprüler kısa süre içerisinde kasabalılarımızın hizmetine sunulacak. Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yapımı devam eden köprüler kısa zaman sonra hizmete açılacak.
SAV KASABASINA 2 YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR

Sav kasabasının çehresi her geçen gün değişiyor. Kasaba halkının günlük yaşantısını kolaylaştıracak iki yeni köprü inşaatı hız kesmeden devam ediyor.
Sav kasabasının  iki farklı noktasında yapımı devam eden köprüler kısa süre içerisinde kasabalılarımızın hizmetine sunulacak. Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yapımı devam eden köprüler kısa zaman sonra hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.