Şar Deresinde yangın devam ediyor

GÜNDEM 04.08.2021 - 22:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2289+ kez okundu.
 

Şar Deresinde yangın devam ediyor

Şar Deresinde yangın devam ediyor
ISPARTA'DA, seyir halindeki TIR'ın alev almasıyla kıvılcımların ormanlık alana sıçraması sonucu çıkan yangın devam ediyor. Ekiplerin ve vatandaşların müdahale ettiği yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın sonrası olay yerine gelen TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, yangının ilk başladığı TIR'ın bölgesinde incelemelerde bulundu.  Sütçüler- Karadiken köyü mevkisinde bulunan Şar Deresi bölgesinde başlayan yangın yolun iki tarafından başladı. İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği yangın hızla yayıldı.        
Şar Deresinde yangın devam ediyor

ISPARTA'DA, seyir halindeki TIR'ın alev almasıyla kıvılcımların ormanlık alana sıçraması sonucu çıkan yangın devam ediyor. Ekiplerin ve vatandaşların müdahale ettiği yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın sonrası olay yerine gelen TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, yangının ilk başladığı TIR'ın bölgesinde incelemelerde bulundu.  Sütçüler- Karadiken köyü mevkisinde bulunan Şar Deresi bölgesinde başlayan yangın yolun iki tarafından başladı. İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği yangın hızla yayıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.