SALI PAZARINDA 'TAM KAPANMA' YOĞUNLUĞU

GÜNDEM 28.04.2021 - 00:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2482+ kez okundu.
 

SALI PAZARINDA 'TAM KAPANMA' YOĞUNLUĞU

SALI PAZARINDA 'TAM KAPANMA' YOĞUNLUĞU
Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda tüm Türkiyenin 17 Mayıs’a kadar tam kapanmaya gideceğini belirtmişti. Yapılan bu açıklamalardan sonra Isparta’nın en büyük pazarlarından birisi olan Salı pazarında iğne atsan yere düşmez deyimi adeta hayat buldu. Hemen Hemen her mahalle kesiminden vatandaşın bulunduğu pazarda vatandaşların normal ihtiyaçlarının yanı sıra tam kapanmadan dolayı meyve ve sebze alımının 2 kat artması gözlerden kaçmadı. Her ne kadar adı tam kapanma olsa da ‘BELİRLİ SAATLER’de market,manav kasap gibi ihtiyaçların karşılanacağı yerlerin açık olduğunu bazı vatandaşlar bilmezken bazı vatandaşlar ise ben işimi sağlama alırım diyor. Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise pazarda vatandaşları sık sık maske-mesafe-hijyen konusunda uyarıyor. Pazar girişlerine koyulan dezenfektanlardan kullanıp Pazar alanına öyle giren vatandaşlar her ne kadar maske kullanımına özen gösterse de ne yazık ki mesafe konusu sınıfta kalıyor.  Öte yandan bazı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının ‘29 Nisanda başladığını bilmediğini  bu akşam 19.00’dan itibaren geçerli olduğunu sanıp’ o yüzden pazara geldiğini belirtti. Yaşanılan kalabalık ve uzun kuyruklar Pazar yerleriyle de kısıtlı kalmadı. PTT , banka, ve çeşitli kamu kurumlarının önünde de uzunca kuyruklar oluştu.
SALI PAZARINDA 'TAM KAPANMA' YOĞUNLUĞU

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda tüm Türkiyenin 17 Mayıs’a kadar tam kapanmaya gideceğini belirtmişti.

Yapılan bu açıklamalardan sonra Isparta’nın en büyük pazarlarından birisi olan Salı pazarında iğne atsan yere düşmez deyimi adeta hayat buldu. Hemen Hemen her mahalle kesiminden vatandaşın bulunduğu pazarda vatandaşların normal ihtiyaçlarının yanı sıra tam kapanmadan dolayı meyve ve sebze alımının 2 kat artması gözlerden kaçmadı. Her ne kadar adı tam kapanma olsa da ‘BELİRLİ SAATLER’de market,manav kasap gibi ihtiyaçların karşılanacağı yerlerin açık olduğunu bazı vatandaşlar bilmezken bazı vatandaşlar ise ben işimi sağlama alırım diyor.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise pazarda vatandaşları sık sık maske-mesafe-hijyen konusunda uyarıyor. Pazar girişlerine koyulan dezenfektanlardan kullanıp Pazar alanına öyle giren vatandaşlar her ne kadar maske kullanımına özen gösterse de ne yazık ki mesafe konusu sınıfta kalıyor.

 Öte yandan bazı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının ‘29 Nisanda başladığını bilmediğini  bu akşam 19.00’dan itibaren geçerli olduğunu sanıp’ o yüzden pazara geldiğini belirtti.

Yaşanılan kalabalık ve uzun kuyruklar Pazar yerleriyle de kısıtlı kalmadı. PTT , banka, ve çeşitli kamu kurumlarının önünde de uzunca kuyruklar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.