RANDEVUNU AL, HEM SIRANI HEM DE SAĞLIĞINI KORU

GÜNDEM 24.06.2020 - 12:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2269+ kez okundu.
 

RANDEVUNU AL, HEM SIRANI HEM DE SAĞLIĞINI KORU

RANDEVUNU AL, HEM SIRANI HEM DE SAĞLIĞINI KORU
Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde  Koronavirus sebebiyle en üst seviyede koruyucu tedbirler alınıyor. Tedbirler kapsamında merkeze randevusuz hasta alınmıyor. Sadece acil durumlarda müracaat girişi yöntemiyle tedavi sunuluyor. Kontrollü sosyal hayat döneminde sağlık hizmetlerinin güvende devam etmesi için Sağlık Bakanlığının talimatlarının  uygulandığı Isparta  ADSM de artık randevusuz muayene gerçekleştirilmiyor. Bölgenin en kapsamlı Diş Merkezlerinden olan Isparta ADSM, koronavirus salgını nedeniyle çalışanlarının ve hastalarının sağlığı için tedbirleri en üst seviyeye çıkardı. Salgın tehdidinin en asgari düzeye çekildiği merkez de hastaların Alo 182 numaralı hattan ya da internet üzerinden (MHRS) randevu alması gerekiyor. 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle hasta kabulünün yapıldığı merkezde randevusuz hasta kabulü yapılmıyor. Isparta ADSM de sadece acil durumlarda müracaat girişi yapılıyor.
RANDEVUNU AL, HEM SIRANI HEM DE SAĞLIĞINI KORU

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde  Koronavirus sebebiyle en üst seviyede koruyucu tedbirler alınıyor.

Tedbirler kapsamında merkeze randevusuz hasta alınmıyor. Sadece acil durumlarda müracaat girişi yöntemiyle tedavi sunuluyor.

Kontrollü sosyal hayat döneminde sağlık hizmetlerinin güvende devam etmesi için Sağlık Bakanlığının talimatlarının  uygulandığı Isparta  ADSM de artık randevusuz muayene gerçekleştirilmiyor.

Bölgenin en kapsamlı Diş Merkezlerinden olan Isparta ADSM, koronavirus salgını nedeniyle çalışanlarının ve hastalarının sağlığı için tedbirleri en üst seviyeye çıkardı.

Salgın tehdidinin en asgari düzeye çekildiği merkez de hastaların Alo 182 numaralı hattan ya da internet üzerinden (MHRS) randevu alması gerekiyor.

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle hasta kabulünün yapıldığı merkezde randevusuz hasta kabulü yapılmıyor. Isparta ADSM de sadece acil durumlarda müracaat girişi yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.