PROF. DR. BAYKUL, GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜNDEM 22.05.2022 - 01:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2194+ kez okundu.
 

PROF. DR. BAYKUL, GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PROF. DR. BAYKUL, GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2015 yılından bu yana SDÜ Diş Hekimliği Fakültesinin dekanlığını yaptı. Özellikle ağız diş çene hastalıklarında cerrahi uygulamalarıyla hem akademik olarak hem de hekim olarak önemli başarılara imza attı. Dekanlığı döneminde Türkiye de örneğine pek rastlanmayan engelsiz ağız ve diş sağlığı hastanesini hayata geçirdi… 7 yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Timuçin Baykul yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Prof. Dr. Timuçin Baykul için bugün görev yaptığı SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı önünde tören düzenlendi. Törene SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, akademisyenler, Baykul’un ailesi ve sevenleri katıldı. Baykul’ün Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerinde çok sevdiği Fenerbahçe forması konuldu. Gözyaşlarının sel olduğu törende Baykul’un yakın çalışma arkadaşları duygularını anlattı. Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Dua edildi. Törenden sonra Baykul’un Türk bayrağına sarılı tabutu, gözyaşları içerisinde güllerle son yolculuğuna uğurlandı. Merhumun cenaze namazı öğle namazını müteakip SDÜ II. Kılıçarslan Camiinde kılındı. Baykul’un naaşı cenaze namazının ardından Yenice Mezarlığına defnedildi.
PROF. DR. BAYKUL, GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2015 yılından bu yana SDÜ Diş Hekimliği Fakültesinin dekanlığını yaptı.

Özellikle ağız diş çene hastalıklarında cerrahi uygulamalarıyla hem akademik olarak hem de hekim olarak önemli başarılara imza attı.

Dekanlığı döneminde Türkiye de örneğine pek rastlanmayan engelsiz ağız ve diş sağlığı hastanesini hayata geçirdi…

7 yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Timuçin Baykul yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Prof. Dr. Timuçin Baykul için bugün görev yaptığı SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı önünde tören düzenlendi. Törene SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, akademisyenler, Baykul’un ailesi ve sevenleri katıldı.

Baykul’ün Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerinde çok sevdiği Fenerbahçe forması konuldu.

Gözyaşlarının sel olduğu törende Baykul’un yakın çalışma arkadaşları duygularını anlattı. Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Dua edildi.

Törenden sonra Baykul’un Türk bayrağına sarılı tabutu, gözyaşları içerisinde güllerle son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumun cenaze namazı öğle namazını müteakip SDÜ II. Kılıçarslan Camiinde kılındı. Baykul’un naaşı cenaze namazının ardından Yenice Mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.