POLİSLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

GÜNDEM 04.08.2020 - 11:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1843+ kez okundu.
 

POLİSLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

POLİSLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR
MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve beraberindeki partililer, Isparta’nın çeşitli noktalarında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti. Bayramlarını tebrik etti. MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve beraberindeki partililer Kurban Bayramında emniyet personellerini unutmadılar. İl Başkanı Sönmez başkanlığındaki heyet ilk olarak Isparta-Burdur girişindeki polis noktasını ziyaret etti. Polislerle bayramlaştı. Sönmez ve beraberindekiler daha sonra Gülistan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ile beraberindeki partililerin sonraki durağı Sav kavşağı polis kontrol noktası oldu. Emniyet mensupları ile bayramlaşan MHP heyeti, onlarla sohbet etme imkanı buldu. Bayramın son gününde vatan için canını feda eden polisleri ziyaret ettiklerini belirten MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, görev başındaki tüm polis ve askerlerin bayramını kutladı. MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ise, tüm güvenlik personelinin bayramını tebrik etti. İl Başkanı Sönmez ve beraberindekiler daha sonra diğer polis noktalarında ziyaretlerini sürdürdü  
POLİSLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve beraberindeki partililer, Isparta’nın çeşitli noktalarında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti. Bayramlarını tebrik etti.

MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve beraberindeki partililer Kurban Bayramında emniyet personellerini unutmadılar. İl Başkanı Sönmez başkanlığındaki heyet ilk olarak Isparta-Burdur girişindeki polis noktasını ziyaret etti. Polislerle bayramlaştı.

Sönmez ve beraberindekiler daha sonra Gülistan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ile beraberindeki partililerin sonraki durağı Sav kavşağı polis kontrol noktası oldu. Emniyet mensupları ile bayramlaşan MHP heyeti, onlarla sohbet etme imkanı buldu. Bayramın son gününde vatan için canını feda eden polisleri ziyaret ettiklerini belirten MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, görev başındaki tüm polis ve askerlerin bayramını kutladı. MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ise, tüm güvenlik personelinin bayramını tebrik etti. İl Başkanı Sönmez ve beraberindekiler daha sonra diğer polis noktalarında ziyaretlerini sürdürdü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.