OKUL KIYAFETLERİ UYGUN FİYATLARLA ÖZYILMAZLAR'DA

11.09.2019 - 22:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2864+ kez okundu.
 

OKUL KIYAFETLERİ UYGUN FİYATLARLA ÖZYILMAZLAR'DA

OKUL KIYAFETLERİ UYGUN FİYATLARLA ÖZYILMAZLAR'DA
Okulların açılmasıyla birlikte velilerin alışveriş telaşı sürüyor. Bu dönemde en çok rağbeti gören okul giyim firmalarından olan Özyılmaz Giyim’de indirimli fiyatları ile velilere hizmet veriyor. Önceki yıllarda olduğu gibi okul giyim alışverişlerinde bu yıl da en uygun fiyatlarda müşterilere hizmet verdiklerini dile getiren işletme sahibi İsmet Yılmaz, her türlü okul kıyafetinin  mağazada bulunduğunu ifade etti.  OKUL KIYAFETLERİ EN UYGUN FİYATLARLA Yıllardır giyim sektöründe Isparta’da hizmet verdiklerini ve satışta olan okul kıyafetlerinin yüzde doksanının kendi üretimlerinin olduğunu ifade eden İsmet Yılmaz, “Özyılmaz Giyim Isparta’da bir marka haline geldi. Biz ürünlerimizi her yıl uygun fiyata satışa sunuyoruz. Biz Özyılmaz Giyim olarak okul kıyafetlerinin yüzde doksanının kendimiz üretiyoruz. Biz bu iş için yıllardır emek vermekteyiz. İlkleri hep biz yaşattık. İlkokul kıyafetlerini önlükten tişörte biz çevirdik. Polar ve çift taraflı montu hep biz getirdik. Biz firma olarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman kaliteli ve hesaplı giyim ürünlerini firmamızdan alabileceklerine garanti ediyoruz” dedi.  
OKUL KIYAFETLERİ UYGUN FİYATLARLA ÖZYILMAZLAR'DA

Okulların açılmasıyla birlikte velilerin alışveriş telaşı sürüyor. Bu dönemde en çok rağbeti gören okul giyim firmalarından olan Özyılmaz Giyim’de indirimli fiyatları ile velilere hizmet veriyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi okul giyim alışverişlerinde bu yıl da en uygun fiyatlarda müşterilere hizmet verdiklerini dile getiren işletme sahibi İsmet Yılmaz, her türlü okul kıyafetinin  mağazada bulunduğunu ifade etti. 

OKUL KIYAFETLERİ EN UYGUN FİYATLARLA

Yıllardır giyim sektöründe Isparta’da hizmet verdiklerini ve satışta olan okul kıyafetlerinin yüzde doksanının kendi üretimlerinin olduğunu ifade eden İsmet Yılmaz, “Özyılmaz Giyim Isparta’da bir marka haline geldi. Biz ürünlerimizi her yıl uygun fiyata satışa sunuyoruz. Biz Özyılmaz Giyim olarak okul kıyafetlerinin yüzde doksanının kendimiz üretiyoruz. Biz bu iş için yıllardır emek vermekteyiz. İlkleri hep biz yaşattık. İlkokul kıyafetlerini önlükten tişörte biz çevirdik. Polar ve çift taraflı montu hep biz getirdik. Biz firma olarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman kaliteli ve hesaplı giyim ürünlerini firmamızdan alabileceklerine garanti ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.