ÖĞRENCİLER İÇİN BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI

11.03.2020 - 18:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2402+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER İÇİN BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI

ÖĞRENCİLER İÇİN BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI
Isparta'da Boğaziçi Koleji'nde coronavirüs tedbirleri artarak devam ediyor. Özel ekip tarafından dezenfekte işlemi yapılırken, detaylı temizlik ve ilaçlama çalışmaları da sürdürülüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüsün ardından Boğaziçi Koleji Yönetimi, Türkiye'de de bu vakanın görülmesi üzerine kolejde temizlik ve hijyen çalışmalarını artırdı. Okulda virüslere karşı detaylı temizlik ve ilaçlama yapılırken. Profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilen bu işlem sık sık yenileniyor.
ÖĞRENCİLER İÇİN BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI

Isparta'da Boğaziçi Koleji'nde coronavirüs tedbirleri artarak devam ediyor. Özel ekip tarafından dezenfekte işlemi yapılırken, detaylı temizlik ve ilaçlama çalışmaları da sürdürülüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüsün ardından Boğaziçi Koleji Yönetimi, Türkiye'de de bu vakanın görülmesi üzerine kolejde temizlik ve hijyen çalışmalarını artırdı. Okulda virüslere karşı detaylı temizlik ve ilaçlama yapılırken. Profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilen bu işlem sık sık yenileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.