Narkotik Polisinden 2 Mahalleye Operasyon

16.05.2019 - 18:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2085+ kez okundu.
 

Narkotik Polisinden 2 Mahalleye Operasyon

Narkotik Polisinden 2 Mahalleye Operasyon
Narkotik Polisi tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda Bağlar ve Muzaffer Türkeş mahallelerinde S.E ve N.Ü isimli 2 şüpheli şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayrıca tutuklanan şüpheli S.E’nin İzmir’de Uzman onbaşı olduğu ve daha önce başka suçtan açığa alındığı tespit edildi.  
Narkotik Polisinden 2 Mahalleye Operasyon

Narkotik Polisi tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda Bağlar ve Muzaffer Türkeş mahallelerinde S.E ve N.Ü isimli 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ayrıca tutuklanan şüpheli S.E’nin İzmir’de Uzman onbaşı olduğu ve daha önce başka suçtan açığa alındığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.