Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum

GÜNDEM 06.01.2020 - 15:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2584+ kez okundu.
 

Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum

Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum Isparta Belediye Meclisinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz ay elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve Şehir Hastanesindeki tedavisi devam eden MHP İl Başkanı Nail Bayram’a geçmiş olsun dileklerini bildirdi.   Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Ocak ayı ve 2020 yılının da ilk olağan toplantıları bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda başladı. Toplantıda 14 maddeden oluşan gündem maddeleri görüşülüyor. BAŞDEĞİRMEN’DEN NAİL BAYRAM’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DİLEĞİ Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Başdeğirmen, geçtiğimiz ay elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve Şehir Hastanesindeki tedavisi devam eden MHP İl Başkanı Nail Bayram’a geçmiş olsun dileklerini bildirdi. Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi, 2019 yılını geride bırakıp 2020 yılına girdik. Bugün ise, 2020 yılının ilk toplantısını yapıyoruz. Ben, tüm meclisimize, belediyemize ve halkımıza 2020 yılının hayırlara verile olmasını diliyorum. Yine bilindiği gibi, yıllarca burada Belediye Meclis üyeliği yapmış olan arkadaşımız MHP İl Başkanı sayın Nail Bayram geçtiğimiz ay son derece talihsiz bir kaza geçirerek çalışırken elektrik çarpması sonucu ağır yaralanmıştır. Bu olay bizi son derece üzmüştür. Kaza sonrası ilk olarak Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırılarak burada ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine sevk edilerek halen bu hastanede tedavisi devam eden Nail Bayram arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi. KOMİSYONLAR RAPOR HAZIRLAYACAK Öte yandan, aynı toplantıda gündem maddelerinin neredeyse tamamı oylanarak görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Böylelikle, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İsim Komisyonu Meclisin bugün yapılan Ocak ayı ilk olağan toplantısında kendisine havale edilen konular hakkında Cuma güne kadar bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yapılacak olan Ocak ayı son toplantısında meclise sunacaklar.
Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen;

Nail Bayram’a Allah’tan acil şifalar diliyorum

Isparta Belediye Meclisinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz ay elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve Şehir Hastanesindeki tedavisi devam eden MHP İl Başkanı Nail Bayram’a geçmiş olsun dileklerini bildirdi.
 
Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Ocak ayı ve 2020 yılının da ilk olağan toplantıları bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda başladı. Toplantıda 14 maddeden oluşan gündem maddeleri görüşülüyor.
BAŞDEĞİRMEN’DEN NAİL
BAYRAM’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DİLEĞİ
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Başdeğirmen, geçtiğimiz ay elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve Şehir Hastanesindeki tedavisi devam eden MHP İl Başkanı Nail Bayram’a geçmiş olsun dileklerini bildirdi. Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi, 2019 yılını geride bırakıp 2020 yılına girdik. Bugün ise, 2020 yılının ilk toplantısını yapıyoruz. Ben, tüm meclisimize, belediyemize ve halkımıza 2020 yılının hayırlara verile olmasını diliyorum.
Yine bilindiği gibi, yıllarca burada Belediye Meclis üyeliği yapmış olan arkadaşımız MHP İl Başkanı sayın Nail Bayram geçtiğimiz ay son derece talihsiz bir kaza geçirerek çalışırken elektrik çarpması sonucu ağır yaralanmıştır. Bu olay bizi son derece üzmüştür. Kaza sonrası ilk olarak Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırılarak burada ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine sevk edilerek halen bu hastanede tedavisi devam eden Nail Bayram arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
KOMİSYONLAR
RAPOR HAZIRLAYACAK
Öte yandan, aynı toplantıda gündem maddelerinin neredeyse tamamı oylanarak görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Böylelikle, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İsim Komisyonu Meclisin bugün yapılan Ocak ayı ilk olağan toplantısında kendisine havale edilen konular hakkında Cuma güne kadar bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yapılacak olan Ocak ayı son toplantısında meclise sunacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.