MÜSİAD'tan yardım şovu

GÜNDEM 30.04.2021 - 00:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2138+ kez okundu.
 

MÜSİAD'tan yardım şovu

MÜSİAD'tan yardım şovu
 MÜSİAD Isparta Şubesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım paketlerinin dağıtımını şova çevirmesine tepki yağıyor. Bir okulun bahçesinde yardıma muhtaç insanları toplayarak tek tek yardım kolilerinin teslim ederken, bir de fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Isparta Şubesi'nin Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlatılan gıda paketlerinin dağıtımını şova çevirmesine toplumun her kesiminden tepki yağdı. Dernek yöneticilerinin ihtiyaç sahiplerini bir alana toplayarak gıda paketi dağıtması, ihtiyaç sahiplerine paket verilirken fotoğraflar çekilip hem sosyal medyaya hemde basına servis edilerek insanları afişe etmesi dikkatlerden kaçmadı. Okul bahçesini MÜSİAD'ın bayrakları ile süsleyip önünde paket verdikleri ihtiyaç sahipleri ile de fotoğraf çektirdiler. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLARI BİZ YAYINLAMIYORUZ. https://www.facebook.com/musiadispartasubesi (https://www.facebook.com/musiadispartasubesi)  
MÜSİAD'tan yardım şovu

 MÜSİAD Isparta Şubesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım paketlerinin dağıtımını şova çevirmesine tepki yağıyor. Bir okulun bahçesinde yardıma muhtaç insanları toplayarak tek tek yardım kolilerinin teslim ederken, bir de fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Isparta Şubesi'nin Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlatılan gıda paketlerinin dağıtımını şova çevirmesine toplumun her kesiminden tepki yağdı.

Dernek yöneticilerinin ihtiyaç sahiplerini bir alana toplayarak gıda paketi dağıtması, ihtiyaç sahiplerine paket verilirken fotoğraflar çekilip hem sosyal medyaya hemde basına servis edilerek insanları afişe etmesi dikkatlerden kaçmadı. Okul bahçesini MÜSİAD'ın bayrakları ile süsleyip önünde paket verdikleri ihtiyaç sahipleri ile de fotoğraf çektirdiler.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLARI BİZ YAYINLAMIYORUZ.

https://www.facebook.com/musiadispartasubesi

(https://www.facebook.com/musiadispartasubesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.