MİLLİ GURURUMUZ BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDI

10.06.2019 - 00:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3004+ kez okundu.
 

MİLLİ GURURUMUZ BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDI

MİLLİ GURURUMUZ BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDI
Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinden olan Milli Güreşçi Kadriye Aksoy, İspanya’da düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazandı. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Aksoy’u tebrik etti. Aslen Şarkikaraağaçlı olan Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı Bölge Ortaokulunda Güreşe başlayan ve kısa sürede milli takıma seçilen Kadriye Aksoy, İspanya’da Türkiye’yi temsil etti. Tarihi başarıya imza atan Kadriye Aksoy’ ikinci olarak gümüş madalya kazandı. TBMM Başkanvekili Bilgiç’ Aksoy’u ve başarısında payı büyük olan antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
MİLLİ GURURUMUZ BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDI

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinden olan Milli Güreşçi Kadriye Aksoy, İspanya’da düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Aksoy’u tebrik etti.

Aslen Şarkikaraağaçlı olan Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı Bölge Ortaokulunda Güreşe başlayan ve kısa sürede milli takıma seçilen Kadriye Aksoy, İspanya’da Türkiye’yi temsil etti. Tarihi başarıya imza atan Kadriye Aksoy’ ikinci olarak gümüş madalya kazandı. TBMM Başkanvekili Bilgiç’ Aksoy’u ve başarısında payı büyük olan antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.