MHP’DEN EĞİTİME DESTEK

GÜNDEM 06.09.2020 - 21:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1544+ kez okundu.
 

MHP’DEN EĞİTİME DESTEK

MHP’DEN EĞİTİME DESTEK
Yalvaç'a bağlı Sağır Köyü'nde GSM operatörlerinin ve şebekelerinin çekmemesi nedeniyle vatandaşlar sorun yaşıyor. Özellikle çocuklar uzaktan eğitim alamıyor. Kimisinin de tableti bulunmuyor. Köy muhtarı Aydın Karaca, "Uzaktan eğitim başladı, ancak öğrencilerimiz ders bile çalışamıyor" dedi. Sağır Köyünde ortaya çıkan tabloya MHP Isparta Teşkilatı sessiz kalmadı. İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve MKYK Üyesi Adem Yurdagül Sağır Köyünü ziyaret ettiler. Vatandaş ve öğrencilerle bir araya gelen MHP İl Başkanı Sönmez, MKYK üyesi Yurdagül’ün öğrencilere 30 adet tablet göndereceğini açıkladı. Yetkilileri de internet sorununu çözmeye davet eden Sönmez açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “KÖYÜMÜZ SAĞIR KÖYÜ AMA EVLATLARIMIZ BİLGİSİZ VE İLGİSİZ KALMASIN ... Hepimizin malumu üzere salgın dolayısıyla eğitim öğretimdeki uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Okullarin ne zaman ne şekilde açılacaği henüz net değil. Yetkililerin uzaktan eğitim sürecinde her türlü önlemi aldık demelerine rağmen Yalvaç/Sağır  köyümüzde 30 minik yürek internet olmadığından  aylardır bilgiye hasret. Bir an evvel bu mağduriyetin giderilmesi için yetkileri bilgilendiriyoruz. Devletimizin  bu türden problemleri çözecek gücü mutlaka var.  Konuyla ilgili problemleri yerinde görmek için Köyümüze yaptığımız ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi  MYK Üyesi Sayın Adem YURDAGÜL Bey evlatlarımızın "tablet" ihtiyaçlarını karşılayacağı belirtti  Ayrıca MHP Isparta İl Başkan Yardımcım   Sayın Hasan AKİ Bey de köyümüzdeki  "çardak" yapımını üstlendi. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ziyaretimizde bizlere her türlü ilgiyi gösteren başta  muhtarımız olmak üzere tüm köy halkına teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı ve vatandaşlarımızı mutlu ve huzurlu kılmak bizim asli görevimizdir. Takipteyiz... Bizi özleyenlerle ve bekleyenlerle kucaklaşmaya devam edeceğiz...”
MHP’DEN EĞİTİME DESTEK

Yalvaç'a bağlı Sağır Köyü'nde GSM operatörlerinin ve şebekelerinin çekmemesi nedeniyle vatandaşlar sorun yaşıyor. Özellikle çocuklar uzaktan eğitim alamıyor. Kimisinin de tableti bulunmuyor. Köy muhtarı Aydın Karaca, "Uzaktan eğitim başladı, ancak öğrencilerimiz ders bile çalışamıyor" dedi.

Sağır Köyünde ortaya çıkan tabloya MHP Isparta Teşkilatı sessiz kalmadı. İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve MKYK Üyesi Adem Yurdagül Sağır Köyünü ziyaret ettiler. Vatandaş ve öğrencilerle bir araya gelen MHP İl Başkanı Sönmez, MKYK üyesi Yurdagül’ün öğrencilere 30 adet tablet göndereceğini açıkladı.

Yetkilileri de internet sorununu çözmeye davet eden Sönmez açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“KÖYÜMÜZ SAĞIR KÖYÜ AMA EVLATLARIMIZ BİLGİSİZ VE İLGİSİZ KALMASIN ...

Hepimizin malumu üzere salgın dolayısıyla eğitim öğretimdeki uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Okullarin ne zaman ne şekilde açılacaği henüz net değil. Yetkililerin uzaktan eğitim sürecinde her türlü önlemi aldık demelerine rağmen

Yalvaç/Sağır  köyümüzde 30 minik yürek internet olmadığından  aylardır bilgiye hasret. Bir an evvel bu mağduriyetin giderilmesi için yetkileri bilgilendiriyoruz. Devletimizin  bu türden problemleri çözecek gücü mutlaka var.

 Konuyla ilgili problemleri yerinde görmek için Köyümüze yaptığımız ziyarette

Milliyetçi Hareket Partisi  MYK Üyesi Sayın Adem YURDAGÜL Bey evlatlarımızın "tablet" ihtiyaçlarını karşılayacağı belirtti  Ayrıca MHP Isparta İl Başkan Yardımcım   Sayın Hasan AKİ Bey de köyümüzdeki  "çardak" yapımını üstlendi. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca ziyaretimizde bizlere her türlü ilgiyi gösteren başta  muhtarımız olmak üzere tüm köy halkına teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı ve vatandaşlarımızı mutlu ve huzurlu kılmak bizim asli görevimizdir.

Takipteyiz...

Bizi özleyenlerle ve bekleyenlerle kucaklaşmaya devam edeceğiz...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.